XIV. kerület, Istvánmező Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 4631 m2
Közvetítői azonosító: COM T037570 Azonosító: 34025437
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412 Felfedés
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

Istvánmezőváros az elmúlt évtizedben a legnagyobb presztízű nem-belvárosi kerületként van számontartva. A gyönyörű megújult Városliget választja el a kerületet Budapest pezsgő centrumától.
Az utóbbi 1-2 évben megnőtt a XIV. kerület fejlesztői aktivitása. Megindult a kerület központjának, a Bosnyák térnek a rehabilitációja, 200 lakás, és 200.000 m2 területű új irodaház került fejlesztésre, melyben a NAV és egyéb állami szervek bérelnek területet. Tovább emeli a kerület ázsióját a városliget fejlesztése, a Puskás Aréna, a tervezett új bevásárlóközpont, illetve a Paskál területen történő ingatlanfejlesztés. 2023 végén a dubai Emaar fejlesztőcég cég a rákosrendezői pályaudvar elhagyott területén egy Mini Dubai fejlesztését indítványozta több 100 négyzetméternyi lakás, iroda, és 200 méter fölötti felhőkarcolókkal.
A közlekedési kapcsolatai kiválóak, az M1-es és M2-es metró biztosítja belvárosba történő könnyű bejutást. A kerületet érinti a 3-mas villamos, illetve a Béke téren a 14-es villamos és számos buszjárat megállója található.

Az ingatlan a kerület központközeli részén, a Hungária körúton belül helyezkedik el. Az Istvánmező városrész Városligettel szomszédos része gyönyörű régi villákkal beépült diplomatanegyed, ahol számos nagykövetség is található. A Tököli út és a Puskás Aréna közötti rész már intenzívebben beépült, emiatt kitűnő célpont nagyobb lakásszámú fejlesztéseknek. A telek közvetlen közelében található a Hungária Office Park (HOP) fejlesztése mely 2 éve indult el. A telek nagysága kiemelkedik környezetéből, így gazdaságosabb méretű projekt hozható rajta létre.

A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik, 154 lakásra. Előnye, hogy 1 szintes pincében megoldható a parkolás, nem kell 2 szintes parkolót építeni
Engedélymódosítás után kiváló a lakásmix. Zuglóban a kerület általában szigorúan korlátozza az építhető lakások számát, emiatt nagyon nehéz új építésű nappali+1 hálószobás lakást találni. Ebben a projektben a lakások zöme ilyen lesz.

Lakások területe: 7 791 m²
Tárolók területe: 133 m²
Terasz, erkély: 1 870 m²
Parkolók száma: 155 db
Számított értékesítési terület: 8726 m²

Övezeti besorolás: Ln-2/1
Beépítési mód: zártsorú
Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 50%/60%
Zöldfelület megengedett legkisebb mértéke: 35%
Épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 18 m

Várjuk szíves érdeklődését!

Tovább olvasom expand_more
Térkép XIV. kerület, Istvánmező
BKK megállók a közelben
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch