Kunadacs, Bács-Kiskun megye Eladó családi ház
Alapterület 1230 m2
Telekterület 93302 m2
Szobák 14
Azonosító: 34025243
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 815
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi ház
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem van
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem van
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

Bács-Kiskun vármegye északi részén, Kecskeméttől 40 kilométerre, Kunadacs mesés, külterületi részén, ahol az idő megállni látszik, csodálatos környezetben egy lenyűgöző, álmok megvalósítására alkalmas, több, mint 9 hektáros (93.302 nm-es), teljesen körbekerített, erdővel, legelővel körbevett birtok várja új tulajdonosát. Ez a terület a béke és nyugalom oázisa, szinte teljesen önellátó, kialakítása során minden részletre odafigyeltek – az érdeklődőket igazi paradicsom várja!

A területen jelenleg több épület található, illetve Kunadacs helyi építési szabályzata alapján a terület különleges fejlesztésre alkalmas, nyugdíjas lakópark kialakítása lehetséges, körülbelül 30 egység fejleszthető:

Peregadacsi nyugdíjas lakópark előírásai

- A rendeltetési egységek számának korlátozása nélkül elhelyezhető:
a) lakás és melléképítményei
b) humán szolgáltatási célú építmény,
c) kulturális, közösségi szórakoztató és sport célú épület
- Telek területe: min: 3000 m2
- Építési hely a telekhatároktól mért 6-6 m.
- Beépítettség: max: 10%
- Beépítési magasság épület magassággal meghatározott:
a) a b) pont szerinti eltéréssel: max: 7,5 m
b) technológiai szükségszerűségből következő toronyszerű építmény: max 30 m
- Zöldfelület: min: 40%

A területen jelenleg található épületek:

Kúria:
A Geréby-Kinicz kúria (amely egykor a nemesi család otthonaként funkcionált, gazdaságuk központjaként), kifogástalan állapotú, felújított, különleges hangulatú, masszív épület, 1850-ben, klasszicista stílusban épült vályogtéglából és téglából, egyedülálló hangulatával, mely a régmúlt emlékeit idézi, elvarázsolja az embert.
Két szinten összesen kb. 600 négyzetmétert foglal magában. Az alsó szinten nagy előszoba, hatalmas nappali, külön ebédlő, konyha, hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. A tetőtéri emeleten további szobákat alakítottak ki, de még többet lehetne leválasztani. A szintet egy hatalmas fürdőszoba szolgálja ki. Fűtése: gáztartályról működő gáz cirkó és korhű cserépkályha a nappaliban. Az épületet 2002-ben felújították, mely során törekedtek arra, hogy a helyiségek megőrizzék a régi kúriák sajátos, romantikus hangulatát.
A kúria előtt egy gyönyörű, hangulatos medence található, mérete 7,5 x 15 méter (nem fűtött, igazi élményt nyújt a nyári hónapokban).
A kúria és területe önálló helyrajzi számon található, 3.277 nm-es telekkel.

A többi felépítmény a 90.025 nm-es telken, másik helyrajzi számon található.

A terület kivett út és major, vagyis külföldi állampolgár is megvásárolhatja. Az ingatlant kifüggeszteni nem kell.

Főépület:
Az egyedi stílusú és hangulatú, otthonos, több teraszos, modern, klímával felszerelt, nappali+6 szobás, impozáns főépület 2010 körül épült ytongból, háromszintes.
A pince 250 nm (ahol istálló, hintó tároló – 6 személygépkocsi tárolására alkalmas terület – műhely, biliárdszoba is kialakításra került), a földszint 190 nm, az emelet pedig 190 nm, az összesen 630 nm-es épületet két nagy terasz teszi még hangulatosabbá.
A ház egy hangulatos dombtetőn helyezkedik el, a lakótér keleti tájolású.
A fűtés gáz cirkóval történik, a földszinten padlófűtés és radiátor, valamint elektromos fűtés és fa kandalló is rendelkezésre áll, különleges atmoszférát teremtve.
A tetőn elhelyezett napelemeknek köszönhetően a birtok áramellátása tiszta forrásból megoldott, az épületek fűtéséről és meleg víz ellátásáról kondenzációs gázkazánok gondoskodnak.

Melléképületek:

Melléképület 1: „Gólyatanya”
A "Gólyatanyának" elnevezett épület 1995-ben épült, és különleges lehetőségeket kínál a lakófunkció kialakítására. A földszinten kb. 80 négyzetméter, míg az emeleten 50 négyzetméter terület áll rendelkezésre. Az épület egy cserépkályhával fűthető, és egy 160 négyzetméteres istálló is tartozik hozzá. Földszintes, magastetős kialakítású, a nyeregtetős tömeg alatt az zárt épülettömegen túl egy fedett-nyitott tároló rész is található, rendeltetése jelenleg tároló épület. Fűtetlen kialakítású, az épületben épületgépészeti berendezés nem található.

Melléképület 2: „Magtár”
Az idilli birtokon található még egy 1850 körül épült, 200 négyzetméteres magtár, fűtéssel nem rendelkezik. Az épület földszint és padlástér kialakítású, rendeltetése jelenleg tárolóépület. Fűtetlen, az épületben épületgépészeti berendezés nem található.

Melléképület 3: „Tároló”
A területen található egy kb. 30 nm-es tároló-épület, fűtetlen konténer is. 2012 évben épült, földszintes kialakítású, az épület két 20 lábas hajózási konténer hagyományos fa szerkezetű tetőszerkezettel történő lefedésével jött létre. A két konténerben szerszámok, mezőgazdasági gépek alkatrészeinek tárolása történik, az épület fűtetlen kialakítású.

A területen két kút található, közülük az egyik az 1850-ben létesült Mária kút. A víz minősége tiszta, ivóvíz minőségű. Három derítő is rendelkezésre áll a telken. Minden épületben van áram.

A garázs akár 10 autó számára is helyet biztosít, de a telken rengeteg hely áll rendelkezésre autók számára.

A birtokon további épületek is felépíthetők, így az új tulajdonosnak bőven van lehetősége igény szerint tovább bővíteni az otthonát.

A terület lótartásra is kiválóan alkalmas, de gazdálkodásra, pihenésre is ideális.

Ez a különleges birtok mezőgazdaságból kivett tanya és major - vagyis nem kell kifüggeszteni -  két helyrajzi számon található.

A megközelíthetőség kiváló, az M5-ös autópálya és mellékutakon könnyedén elérhető, minden út aszfaltozott a telekig.

Környezet: A béke és nyugalom szigete, csak az jár erre aki idejön, természet közeli, a Magyarországon élő vadállatok jelentős része a teraszról megfigyelhető. Védett ritka madarak százai lakják a környéket. Bármilyen nagytestű háziállat tartható a majorban nincs korlátozás, sem darabszám, sem fajták esetében. A terület teljes mértékben bekerített és villanypásztorral védelmezett.

Ezt a birtokot mindenki számára ajánljuk, aki szeretné megtapasztalni a természet közelségét. Ez a varázslatos birtok tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egyedi, békés és természet közeli életmódot keresnek, vagy akik gazdálkodni szeretnének. Ideális nagytestű állatok tartására, de az új tulajdonos nyithat alpaka vagy struccfarmot, esetleg saját lovardát. A terület teljesen bekerített, villanypásztorral védett, ideális az állattartáshoz. Ha pedig a falusi turizmusban látod a lehetőséget, a birtokon bőven ki tudsz alakítani szálláshelyeket, hogy a vendégek kényelmesen el legyenek szeparálva egymástól.

Ez a birtok nemcsak egy otthon, hanem egy életforma, ahol bárki megvalósíthatja az álmait, legyen az gazdálkodás, befektetés vagy egyszerűen csak egy nyugodt, természet közeli élet.

Együtt élve a természettel és magával ragadó szépségével, ez a birtok igazi otthont és boldogságot nyújt az új tulajdonosnak.

Kunadacs lakosságának jelentős része mezőgazdaságból él.
A gyerekek helyben járhatnak óvodába, iskolába és művelődési ház és orvosi rendelő is van a közelben.
Minden utca szilárd burkolatú, új sportpályákat alakítottak ki, valamint odafigyelnek a szelektív hulladékgyűjtésre. A községben elérhető a vezetékes víz-, gáz-, telefon- és kábeltévé-szolgáltatás.
A belterületen kívül 1620 hektár természetvédelmi terület található a Kiskunsági Nemzeti Park kezelésében, tele védett növényekkel és állatokkal.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni, keressen bizalommal. Megkeresését szeretettel várom!
-------------------------
在庫納達克斯 (Kunadacs) 神話般的鄉村地區,時間似乎靜止了,一座佔地超過 9 公頃的令人驚嘆的莊園在美妙的環境中等待著它的新主人。該地區是一片和平與安寧的綠洲,幾乎完全自給自足。在設計過程中,注重每一個細節 - 一個真正的天堂等待著有興趣的人。該地區有幾棟建築,如下: 莊園:這個這座具有特殊氛圍的大型建築建於1850 年,由土坯磚和磚砌成,以其獨特的氛圍喚起人們對過去的回憶,令人著迷。在兩層樓上,總共約10 平方米。佔地600平方公尺。下層有一個大型入口大廳、一個巨大的客廳、一個獨立的餐廳、一間廚房、一間臥室、一間浴室和一個獨立的衛生間。在閣樓地板上創建了額外的房間,但更多的房間可以分開。該層設有一間巨大的浴室。暖氣:客廳的瓦斯罐和瓷磚爐。該建築於2002年進行了翻修。莊園前有一個美麗舒適的游泳池,尺寸為7.5 x 15米(不加熱,在夏季提供真正的體驗)。主樓:獨特的風格和氛圍,舒適,有多個露台,現代化,空調主樓,於2010年左右建成,三層。地下室250平方米,底層190平方米,一層190平方米. 這座總面積為630 平方米的建築因兩個大露台而顯得更加舒適。它採用燃氣加熱,一樓有地板暖氣和散熱器,以及電暖氣和木壁爐,營造出一種特殊的氛圍。附屬建築:名為「Golyatanya」的建築建於1995 年,為人們提供了特殊的可能性。創造生活功能。位於一樓約。樓上80平米和50平米。該建築可以用瓦爐取暖,並附有一個160平方米的穀倉。糧倉:田園詩般的莊園上還有一座建於1850年左右的200平方米糧倉,沒有供暖。裡面有兩口井。其中之一是成立於1850 年的Máriakút。水質清潔,達到飲用水品質。繪圖上還提供了三個澄清器。所有建築物均通電。車庫最多可停放 10 輛車,但場地上還有足夠的空間供汽車停放。該房產上可以建造更多建築物,因此新業主有很多機會根據需要擴建房屋.. 這個特殊的房產是一個農莊和主要的,從農業中取出的- 也就是說,它不需要張貼- ,它位於兩個地理號碼。交通非常便利,可以從M5 高速公路輕鬆到達周圍環境:一座和平寧靜的小島,只有來到這裡的人才能接近大自然,從露臺上可以觀察到匈牙利的大部分野生動物。該地區棲息著數百種受保護的珍稀鳥類。任何大型寵物都可以在專業飼養,無論數量或品種都沒有限制。這個區域完全圍起來,並有電圍欄保護。我們向所有想要體驗親近大自然的人推薦這個莊園。對於那些尋求獨特、寧靜和親近自然生活方式的人來說,這個神奇的莊園是完美的選擇。與大自然和迷人的美麗共存,這個莊園為新業主提供了真正的家和幸福。如果您對該房產感興趣,請與我聯繫。

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kunadacs, Bács-Kiskun megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 242,48 ezer Ft/m²
Bács-Kiskun megye 286,98 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 815 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch