Tamási, Tolna megye Eladó egyéb telek
Telekterület 120000 m2
Azonosító: 34010253
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333 Felfedés
Eladó egyéb telek
Beépíthetőség 50%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 50%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Kitűnő és egyedi lehetőség a Befektetésre!

12 Ha fejlesztési terület TULAJDONOSTÓL Eladó!
Az ajánlott telek Tamási belterületén, 1933/21 hrsz. alatt található 12 Ha alapterületű, „kivett ipartelep” megjelölésű ingatlan, a 61-es főút mellett. A telek 50 % - ban beépíthető. Övezeti besorolása Gipe-1, épületmagasság 12.5 m.
A város folyamatos fejlődése töretlen. Iparterületei népszerűek a befektetők számára. A munkaerő állomány kiszolgál minden új beruházást a városban. A közelében most fejeződik be egy munkásszálló építése.
A terület kivételes adottsága az egybefüggő 12 hektár, amely közvetlenül a város szélén helyezkedik el és helyt tud adni nagy méretű ipari és kereskedelmi beruházásoknak illetve akár szálláshelynek, idősek otthonának vagy lakóparknak egyaránt. Közművek közvetlenül a telek határában vannak.
A Tamási Termál- és Gyógyfürdő alig több mint 1 km távolságra helyezkedik el a fejlesztési területtől.
Tamási Tolna megye észak-nyugati részén, Siófoktól 40 km-re található. Kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően könnyen megközelíthető a térségen átvezető 61-es és 65-ös főútvonalakon.

Tamási méltán híres továbbá a Termál és Gyógyfürdőjéről, a Miklósvári parkerdőről, valamint a Gyulaji erdő és vadrezervátumról. A csodás látvány mellett minden évszakban számos rendezvény és kikapcsolódási lehetőség kápráztatja el a városba látogatókat.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tamási, Tolna megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch