Hévíz, Petőfi Sándor utca 26. Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 1359 m2
Azonosító: 34005873
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány D
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány D
Leírás

Örömmel mutatunk be Önnek egy exkluzív lehetőséget: a Park Hotel, egy 2015-ben teljesen modernizált 3 csillagos szálloda, amely egyedülálló befektetési lehetőséget nyújt Európa egyik legnevesebb gyógyhelyén, Hévízen. Ez az ingatlan kortárs kényelmet ötvöz egy kivételes helyszínnel, és nem csak egy szilárd pénzügyi befektetést ígér, hanem egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy részese legyen a festői Hévíz virágzó turizmusának.
 
Park Hotel egy pillantásra:
 
A szállodaegyüttes két független villából áll, amelyeket egy fűtött folyosó köt össze, a főépület 1927-ből, a hátsó, a Kátó-Villa 1923-ból származik. A főépület 4 emeletes, a második épület 3 emeletes.
 
Bejárat és terasz:
 
A szálloda területére egy gyönyörű parkon és a szálloda között elhelyezkedő lépcsőn keresztül léphet be, közvetlenül a szálloda éttermének rendkívül hangulatos teraszára érkezve, amely különleges atmoszférájával vonzza a szállodavendégeket és a sok járókelőt, hogy élvezhessék a városra nyíló kilátást egy kávé mellett.
 
Már itt is látható a legtöbb modern szállodaépülettel szembeni különbség: a Park Hotel nemes építészete sok tekintetet magára vonz, az épület egyedi eleganciát és történelmi hangulatot áraszt, ami Hévízen páratlan.
 
A főépületben található a recepció, egy bár, a szálloda konyhája, az étterem, egy hangulatos kandallós szoba, a mosdók és számos további tároló- és hasznosítási helyiség.
 
Szobák:
 
A Park Hotel összesen 27 légkondicionált két- és háromágyas szobát (58 ágy) kínál különböző kategóriákban. Az egyes szobák mérete a két épületben a kategóriától függően 16 és 35 négyzetméter között mozog.
 
A főépület a 4 emeleten összesen 13 szobát kínál prémium és luxus kategóriában. Az egész épületet különösen nemes és luxus berendezés jellemzi. A nagy és világos szobákat új ágyakkal és bútorokkal szerelték fel, amelyek időtlen eleganciájukkal és ízléses berendezésükkel ragyognak.
 
A második épületben, a Kátó-Villában, három emeleten további 14 két- és háromágyas szoba található standard kategóriában. Itt a berendezés egyszerűbb, és a vendégek számára szép, világos, nagyszerű erkélyekkel felszerelt szobákat kínál kedvezőbb áron.
 
A két szállodaépületet 2015-ben egy új, padlófűtéssel ellátott folyosó kötötte össze, hogy a vendégek számára a legmagasabb kényelmet nyújtsa.
 
Étterem:
 
A szálloda saját étterme körülbelül 40 főt
 képes kiszolgálni, jelenleg gazdag reggelivel látja el vendégeit. Itt bármikor létrehozható egy teljes értékű étterem, amely egész nap és az egész szezon alatt további vendégeket vonz, növelve ezzel a bevételeket. Emellett térben is lehetőség van a konyha egy teljesen működő étteremmé bővítésére. A félpanziós kínálat lehetőséget adna magasabb szobaárak megállapítására is.
 
Spa:
 
Az éppen építés alatt álló wellness részleg további bevételek forrását nyitja meg. Itt többek között egy beltéri medence, szauna és pezsgőfürdő terület tervezett. Egy kis sport- vagy egészségközpont, egy orvossal és néhány kezelőszobával, ahogy az Hévízi szállodákban szokás, bővítené a Park Hotel kínálatát és igazodna a helyi vendégek igényeihez. Ezáltal a jövőben elérhetővé válna a 4 csillagos kategória és így magasabb szobaárak is. Alternatívaként itt egy nagy konferencia- vagy rendezvényterem is építhető.
 
Bár:
 
A szálloda rendelkezik egy további, külső kiemelkedő jellemzővel, nevezetesen egy hangulatos bárral, amely közvetlenül az utcáról érhető el a járókelők számára. Itt mind a szálloda vendégei, mind a város lakói lezárhatják a napjukat egy kellemes ital mellett. Ezt a bárt a szállodaüzemeltető maga üzemeltetheti, vagy mint az elmúlt években, bérbe adhatja/kiadhatja. Mivel a gyógyhely esténként alig kínál lehetőséget italozásra, a bárnak nagy ismertsége és forgalma van biztosítva.
 
Lift:
 
A szállodában jelenleg nincs lift, de utólag beépíthető (már felkérték a szakértőt).

 
Elhelyezkedés:
 
A Park Hotel elhelyezkedése nem csak első osztályú, hanem egyedülálló is!
Valamivel távolabb a városi turista forgatagtól, egy nyugodt utcában, mégis csak 100 méterre a belvárostól és 1 perc sétára a híres hévízi Termáltótól, a szálloda egyedülálló helyzetben kínál szállást vendégeinek a természetes gyógyforrások közepette.
 
A világhírű Hévízi Termáltó, amely egész évben vonzza a nemzetközi turistákat, Európa legnagyobb természetes termáltava. A víz hőmérséklete nyáron 33 – 36 °C, télen pedig 23 – 25 °C között ingadozik. A termálvíz alkalmas krónikus betegségek, valamint reumás és mozgásszervi panaszok kezelésére.
 
Egész Európából érkeznek emberek ide, hogy helyrehozzák egészségüket. Hévíz egy elismert gyógyhely, számos wellness és egészségügyi kezelést kínál, és évente több mint egymillió éjszakát foglalnak itt, így Hévíz befektetők számára egy állandó és magas hozamú bevételi forrást jelent, mivel itt egész évben nagy a kereslet a szálláshelyek iránt.
 
A termálfürdő népszerűségén túl Hévíz vonzereje részben a Balatonhoz való közelségében rejlik, Közép- és Nyugat-Európa legnagyobb édesvizű tavához, valamint számos magyarországi turisztikai látványossághoz való közelében, amely sokféle célcsoport számára teszi vonzóvá a helyet a tipikus gyógyüdülő vendégeken túl.
 
A Balaton-felvidék, beleértve a Hévízi Termáltavat is, felkerülhet az UNESCO Világörökségi listájára, ezzel világszerte növelve az érdeklődést e különleges hely iránt és jelentősen megnövelve befektetése potenciálját!

 
Releváns felújítások és modernizációk:
 
A teljes Park Hotel 2014-2015 között átesett egy átfogó felújításon és modernizáción:
 
1. Minden szobában új, zöld Split-rendszer került beépítésre a fűtéshez és légkondicionáláshoz. A vezérlés minden szobában a recepción lévő főszámítógépen keresztül történik. Az energia megtakarítása érdekében ablakszenzorokat szereltek fel – az ablak kinyitásakor a rendszer automatikusan kikapcsol.
 
2. Teljesen új gázfűtési rendszer és automatikus vízszűrő rendszer került telepítésre.
 
3. Mindkét épületben teljesen kicserélték az ablakokat dupla üvegezésű faablakokra.
 
4. Mindkét épületben teljesen kicserélték a víz- és elektromos vezetékeket.
 
5. Új tűzvédelmi rendszert telepítettek és az összes szállodai standardnak megfelelően üzembe helyeztek.
6. Az épületek közötti folyosó teljesen új konstrukció, padlófűtéssel.
 
7. A wellness részleg 2015-ben került tervezésre, a felújítás megkezdődött. Itt már minden víz- és elektromos vezetéket kicseréltek, és részben padlófűtést telepítettek.
 
8. Az ágyak cseréje.
 
9. A teljes padlóburkolat cseréje.
 
10. A főépületben új fa szobajtókat szereltek fel, és minden bejárati ajtót kicseréltek, új bejárati ajtók kerültek a hátsó épületbe is.
 
11. Az éttermet teljesen átalakították, klimatizálták, szigetelték és fűtőtestekkel látták el. Az összes ablakot dupla üvegezésű faablakokra cserélték.
 
12. Mindkét épületen a homlokzat felújítása megtörtént - vakolták és festették. A terméskő falakat újra vakolták. A fehér falak szigetelést kaptak. Új energia tanúsítványt állítottak ki 2023-ban.
 
13. A főépület tetejét teljesen megújították és szigetelték. A Kato-Villa tetejét néhány évvel a vásárlás előtt (2014) a korábbi tulajdonosok újították fel és szigetelték.
 
14. A csövek és az esővíz elvezető ereszcsatornák teljes cseréje.
 
15. A sörbárban (összterülete 54 m²) teljes felújítást hajtottak végre. A bútorokat egyedileg készítették, a pultot is megújították.
 
16. Videó biztonsági rendszert telepítettek, szükség esetén a kamerák számát növelni lehet.
 
17. WiFi jelátviteli eszközöket telepítettek mindenütt.
 
18. A teraszon a kőlapokat teljesen kicserélték.
 
19. A recepciót és a bárpultot is újraépítették.
 
Összességében 2014 és 2015 folyamán körülbelül 1.500.000 eurót fektettek be a modernizálási intézkedésekbe. Így az ingatlan nagyon jó állapotban van.

 
Összefoglalás:
 
Ez az egyedülálló befektetés lehetővé teszi az üzletemberek számára, hogy befektessenek egy megalapozott hotelinfrastruktúrába Európa egyik legvonzóbb helyszínén.
A Park Hotel nem csak vonzó hozamot ígér, hanem lehetőséget is ad arra, hogy részese legyenek egy virágzó turisztikai szektorban, egy egészségügyi paradicsomban. Legyen részese ennek a fejlődő projektnek, és fektessen be a Park Hotel Hévízi jövőjébe!
 
Kérje az részletes expozét és a YouTube linket az objektum videójához még ma! Alig várjuk, hogy személyesen bemutathassuk Önnek ezt a különleges ajánlatot

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévíz, Petőfi Sándor utca 26.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 713,02 ezer Ft/m²
Zala 401,12 ezer Ft/m²
Hévíz 659,01 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch