Gyulakeszi, Veszprém megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 75 m2
Azonosító: 34005305
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

A hivatalosan Gyulakeszihez tartozó, zártkerti 4668 nm-es terület ha Írországban lenne, akkor egészen bizonyosan tündérek és koboldok birodalma lenne.
De itt van, a Káli-medence szívében, Kékkúttól, Káptalantótitól és Mindszentkállától egy karnyújtásnyira, a Tanúhegyek ölelésében, ahol szürkemarha csorda vigyázza.
Sokaknak ismerős lehet, mert aki mostanság elvetődött erre a tájra, az biztosan felfigyelt az épület újjászületésére.
A régen szerényen megbúvó kis kő pince-présház nem kevés munka és még több gondoskodó szeretet árán ma olyan pompájában ragyoghat, amit talán soha nem látott.
Mindez köszönhető a vendégszerető és értéket becsülő tulajdonosoknak, akik egyetlen nyári szezon alatt olyan hírnevet és sikert hoztak a háznak, amely az első nyári napsugarakkal az ország minden pontjáról bakancslistás lett.
Üzleti vállalkozásként üzemel, jelenleg vendéglátással foglalkoznak, de magánszálláshelyként, vagy bármilyen turisztikai/művészeti célra kiválóan alkalmas.

Örökös, elvehetetlen és páratlan panorámájával bűvöli el az ide látogatókat, a Csobánc a bejárattól, a Tóti-hegy, a Gulács, a Badacsony látványa pedig a kertből nyújt feledhetetlen élményt!
Az ingatlan hasznos alapterülete 75 nm, ez eloszlik a földszinti és az emeleti részen, ezen kívül hatalmas terasz és kerti grillezőhely tágítja a lehetőségeket.
Alul egy 30 nm-es egybefüggő vendéglátó tér és egy dupla vizesblokk (vendég wc) került kialakításra, fent egy hangulatos konyha-étkező, fürdőszoba és egy nagy hálószoba.
(Akár egymástól függetlenül is használható a két szint.)
A ház falazata vastag kőfal, alul téglás, a felső szinten gerendás fa födém található. Az eredeti dupla szárnyas fa ablakok teljesen fel lettek újítva és visszaépítve.
Víz és áram van, csatorna nincsen, zárt rendszerű emésztőt alakítottak ki.
Aprólékos műgonddal válogatták össze a szemet gyönyörködtető apró részleteket (homokfújt üvegbetétes ajtó, kilincsek, kő mosogatótál, szőlőkád a tusolónál, stb..)
Fűtéséről vas kályhák, hűtéséről klímarendszer gondoskodik.
Ha egyetlen épülettel kellene összefoglalni, mit jelent a Balaton-felvidék, akkor Ez az! Nézze meg és beleszeret!

Figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik egy sikeres vállalkozást vinnének tovább, akik nagyot álmodtak, de a helyszínt még nem találták meg, de azoknak is, akik kiváltságosai szeretnének lenni a Balatonnak.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gyulakeszi, Veszprém megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 2,65 millió Ft/m²
Veszprém megye 873,02 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 40-79 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch