Kecskemét, Ladánybenei út Eladó ipari terület
Telekterület 320000 m2
Azonosító: 33996933
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 600
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó ipari terület
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

Kecskeméten az 5-ös út mellett, az M5-ös bekötőnél és az új Északi elkerülő útnál, összefüggő 320.000 nm 32ha ipari/gazdasági területnek már átminősített, művelési ág alól kivont építési/fejlesztési terület.
Az ingatlan a nagy Tescótól kb. 800 méterre található, az 5-ös út – 445-ös elkerülő út által közrezárt területen, hosszú 5-ös út menti utcafronttal. Közvetlenül az új északi elkerülő út mellett. Az 5-ös út – 445-ös találkozásánál kétszintű csomópont is kialakításra került.
A telek több kilométeres látható fronttal rendelkezik, mind az 5-ös útra, mind az északi elkerülő útra, könnyen megközelíthető teherautókkal is és erős reklámértékkel bír.
A ingatlan az északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezetben, gazdasági területen fekszik, a GKSZ-8169 –es besorolás alá esik 60%-os beépíthetőséggel.
„Északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezet A mintegy 257 ha kiterjedésű terület a tervezett Északi elkerülő út és az 5. sz. főút városba vezető szakasza környezetében alakult ki. A szabályozási terv alapján lehatárolt Gksz-es (kereskedelmi, szolgáltató zóna) területre nem jelentős zavaró hatású gazdasági (ipari, kereskedelmi, szolgáltató) célokat szolgáló épületek kerülhetnek elhelyezésre. Budapest felől érkezve a terület a város kapujaként szolgál, ezért több kereskedelmi cég (pl. Tesco) is idetelepült a kedvező pozíció kihasználása érdekében.” – Integrált településfejlesztési stratégia 84.o.

Jelenleg az Északi Gazdasági Térségben ez az egyetlen ekkora méretű, összefüggő terület rendezett tulajdoni viszonyokkal és tehermentes tulajdoni lappal.
Jelenleg a fejlesztések megkezdése előtt még ezen az irányáron megvásárolható a terület, így az első beruházók kedvezményesebb áron juthatnak hozzá, a későbbiekben várható a hektáronkénti ár 150-200%-os emelkedése, csakúgy, mint korábban a Tesco beruházásnál.
Elhelyezhető funkciók: kereskedelmi, szolgáltató, hitéleti, közösségi szórakoztató, szállás jellegű, igazgatási, iroda, sport, szabadidős-turisztikai, gazdasági, kisipari, bevásárlóközpont, raktározás, logisztika, vásár, kiállítás, kutatás-fejlesztés, nyersanyag feldolgozás
Terepszint feletti beépíthetőség: 60%
További információk a Helyi Építésügyi Szabályozásban és telefonon lehetséges.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kecskemét, Ladánybenei út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 600
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch