Debrecen, Szentgyörgyfalvi út Eladó üzletházban üzlethelyiség
Alapterület 211 m2
Azonosító: 33995089
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 335
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó üzletházban üzlethelyiség
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó az utolsó, 211 négyzetméteres üzlethelyiség Debrecenben a Józsapark bevásárló udvarban.

Az ingatlan jó, beköltözésre alkalmas műszaki állapotban van, kiváló választás lehet kis- vagy nagyvállalkozások számára. Az üzlethelyiség padlóburkolata mázas kőlap, a falai festettek. Az üzlettér mögött kiszolgáló egységek – mosdó, raktár, iroda találhatóak. Az áruszállításhoz kapcsolódó pakolás zavartalanságát a hátsó bejárat biztosítja. Az ingatlan előtt kültéri ingyenes parkolóhelyek találhatóak, így a vásárlók könnyen meg tudnak állni az üzlet előtt.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Az üzlethelyiség mellett közvetlenül megtalálható Tesco, Dm, Pepco, MBH bank, optika, szemészet, gyógyszertár, pékség és egyéb üzletláncok. Az üzlethelyiség közvetlen közelében egy piac is található, amely biztosítja az üzlet előtt elhaladó folyamatos gyalogos forgalmat. Debrecen Józsa városrésze az egyik leggyorsabban fejlődő a városhoz tartozó külvárosi részek közül. Ez részben a város fejlődésének és a közeli BMW gyár fejlesztésének köszönhető. Dinamikus növekedését mi sem bizonyítja jobban, mint a bevásárlóudvar szomszédságában épülő új iskola és a környék számos új társas- és családi háza.

Ha Ön üzletet szeretne nyitni, vagy meglévő vállalkozását bővíteni szeretné, ne habozzon, és tekintse meg ezt az ingatlant! Bővebb információkért és a megtekintéshez időpont egyeztetéséért forduljon hozzánk bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Debrecen, Szentgyörgyfalvi út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 446,62 ezer Ft/m²
Debrecen 695 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 335 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch