Cikó, Tolna megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 210 m2
Azonosító: 33970914
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó a Tolna vármegyei Cikón (Bonyhád 10, Szekszárd 20, Pécs 40 perc) a Széplaki-völgyben egy teljes körűen felújított ingatlan, melynek leendő tulajdonosa nem csak egy újszerű családi háznak, de egy számtalan gazdasági/vállalkozási/hobbi lehetőséget magában hordozó ingatlanegyüttes birtokosává is válik. Az 1700 nm-es telken találunk egy 2 tágas szobát, 45 nm-es kandallós konya-étkezős-nappalit, tágas gőzkabinnal is rendelkező fürdőt és gépészeti helyiséget tartalmazó családi házat, egy nagy belmagasságú, két külön bejáratú (26 és 33 nm), közműkiállásokkal is ellátott helyiséget, valamint egy közöttük található 24 nm-es garázst tartalmazó gazdasági épületeggyüttest, továbbá egy 20 méteres borospincét találunk. Az 1910-ben épült épületegyüttes alapja kő, falazata vályog, teljes körű felújításakor az eredeti jellegének megőrzése mellett valamennyi nyílászáró, burkolat és közmű új lett, és a tető is megújult, a padló és a mennyezet pedig szigetelést is kapott. A ház fűtését villamos kazán, meleg vizét villany bolyler, hűtését klíma biztosítja. A kúttal is rendelkező telek felét az épületek, az őket körülvevő rendezett zöld udvar, valamint több gépkocsi számára beállást biztosító szilárd burkolat, másik felét pedig gazdálkodási terület foglalja el.
Az ingatlan a tágas, csendes, zöld környezetben elhelyezkedő otthonukat keresők mellett, a gazdálkodási, vállalkozási álmaikat megvalósítani szándékozók számára is ideális választás lehet.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Cikó, Tolna megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 309,52 ezer Ft/m²
Tolna 595 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch