Heves, Fő út Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 330 m2
Azonosító: 33957403
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 335
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 2001 és 2010 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 2001 és 2010 között
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Hevesen, a Fő úton eladó egy kereskedelmi és szolgáltatási célra egyaránt alkalmas 330 m2 nagyságú ingatlan.

Az 1.489 m2 nagyságú telken helyet kapó épület a 2000-es évek végén épült, kifejezetten kereskedelmi célra. Az ingatlan a város kiemelt kereskedelmi forgalmú részén helyezkedik el, szemközt Spar áruház, második szomszédságában Lidl szupermarket található. A városi autóbuszpályaudvar szintén az ingatlannal szemközt fekszik, így a folyamatos gyalogos és autós forgalom biztosított.

A földszintes épület nettó területe összesen 330 m2, megközelítése az Fő út felé néző főbejáraton, vagy az udvar irányába nyíló hátsó bejáraton át lehetséges. Az út irányába nagy méretű üveg portálos kirakatokkal rendelkezik. Belső elosztását tekintve, az épület első részében egy 237 m2 nagyságú eladótér található, amely mögött kiszolgáló és szociális egységek kaptak helyet. Az épület átlagos műszaki állapotú, jelenleg nincsen napi használatban.

Az ingatlan udvarán 7 parkolóhely található, az épület előtt további 5 autó számára van parkolási lehetőség.

Elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas bármilyen kereskedelmi vagy szolgáltató (egészségügyi, oktatási, szórakoztató, szépségipari tevékenységre).

Heves város Heves vármegyében, a Hevesi járás székhelye. A vármegye negyedik legnépesebb települése. Heves vármegye délkeleti részén fekvő város. Heves vasútállomása a Kál-Kápolna-Kisújszállás mellékvasútvonalon található, ahol a vonal két végállomásáig közlekedő vonatok járnak.
A város a 31-es főút mellett fekszik, az M3-as autópályától 18 kilométerre. Északnyugati irányban Gyöngyös, délkelet felé pedig Kisköre irányában indulnak innen mellékutak (3204-es és 3209-es számmal), továbbá Pély és Kál felé (utóbbi száma 3207-es).
Helyközi járatok kötik össze Egerrel, Gyöngyössel, Jászberénnyel és Kiskörével. Távolsági járattal elérhető ezen kívül Budapest, Debrecen, Gyula, Szeged és Tiszafüred.

A hirdetési ár nettó ár, fordított ÁFA alkalmazható az adásvétel során.

Ha szeretné kihasználni ezt a remek lehetőséget Heves belvárosában, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért vagy a megtekintés egyeztetéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Heves, Fő út
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 191,43 ezer Ft/m²
Heves megye 170,72 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 335
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch