Budaörs, Vörösbegy utca 12. Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 762 m2
Azonosító: 33912989
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 905 Felfedés
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség 15%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

Rendkívüli lehetőség! Ez a Budaörs, Kamaraerdőben található eladó saroktelek, 762 m2-es, összközműves, közművesítettségének köszönhetően, az önkormányzat friss határozata értelmében a változtatási tilalom alól mentesített, értékes terület! Kérésre küldeni tudom az önkormányzat által készített térképet, melyen látható, hogy a Kamaraerdőben mindösszesen 5 db olyan telek van, ahol építkezni lehet, és ezek közül az egyik, ez az ingatlan! A telek legnagyobb beépítési mértéke: 15%. 2 lakóegység építhető rá. Az épület megengedett legnagyobb bruttó alapterülete: 114 m2. Megengedett legnagyobb homlokzat magasság:6m. Terepszint alatti beépítés legnagyobb mértéke: 10%. Építési övezet: Lke-5/SZ.
Erdő szomszédságában, a Vörösbegy és a Sirály utca sarkán található, két utca felől is autóval megközelíthető, amennyiben két lakás kerül megépítésre, a teljesen külön bejárás ezáltal biztosítható.
A telken áll egy a 80-as évek elején épített, 2 szintes, 45 m2-es ház, terasszal, külön lejáratú pincével. Fűtése gázkonvektor. Földszinten konyha, emeleten nappali és egy hálószoba illetve fürdőszoba található. A két szint között külső lépcsőn lehet csak közlekedni. Az épülethez hozzáépítésre került egy autó számára garázs. Buszmegálló 300m, óvoda 200m. Tesco, Aldi, Praktiker, Lidl 3km. Budai hegyekre panorámás, amit a felnőtt fák már kicsit kitakarnak, csendes, jó levegőjű, közvetlenül az erdő szélén álló telek.

Közlekedés: 87, 87/A, 187, 287, 940-es buszok megállója 300m-re a telektől.

Kérem, ha felkeltettem érdeklődését, hívjon vagy írjon, az ingatlan megtekintése rugalmas, kulcsom van.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Budaörs, Vörösbegy utca 12.
BKK megállók a közelben
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 905
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch