Várgesztes, Komárom-Esztergom megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1008 m2
Azonosító: 33909549
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 312
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Szeretne saját igényének megfelelő otthont? Mert akkor a legjobb lehetőséget ajánlom önnek, Várgesztes csendes és kedvelt részén a Vadászdomb utcában egy 1008m2-es építési telket.

A közművek bent vannak a telken (víz, gáz, csatorna és 3x25 amper villany). Legnagyobb beépíthetőség: Felszínen: 20%; felszín alatt: 30% , bal oldalhatáros beépítés egy méteren belül kezdődhet a telekhatártól.

Építési övezet: Lke-2
Legnagyobb építménymagasság: 5,5 m

A környék kimondottan csendes, rendezett, újépítésű házak vannak az utcában. Ha csendre és tiszta levegőre vágyik kicsit távolabb a város zajától akkor itt megtalálja amit keres!

Elhelyezkedése
A település területileg a Dunántúli-középhegység földrajzi nagytájhoz tartozik. A Vértes északnyugati csücskében fekszik, Tatabányától 17 kilométerre, a gesztesi vár alatti völgyben meghúzódva. Zsáktelepülés, rendezett utcáival, szép házaival, festői környezetben terül el Várgesztes község. Területén illetve a közvetlen környezetében jó néhány, 400 méter körüli vagy azt meghaladó vértesi magaslat emelkedik, ezek egyike a 410 méteres Zsigmond-kő.

Megközelítése

Gépkocsival Tatabánya, illetve Oroszlány felől Környén keresztül lehet eljutni Várgesztesre. Illetve Tatabánya felől egy másik lehetséges út a községbe a Tatabánya - Síkvölgy - Környebánya - Vértessomló - Várgesztes útvonalon. M1-es autópálya mindössze 20 perc alatt elérhető, Tatabányától 17 km-re DNY-ra, Környétől 9 km távolságra

Tovább olvasom expand_more
Térkép Várgesztes, Komárom-Esztergom megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 312
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch