Martonvásár, Fejér megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 43 m2
Közvetítői azonosító: COM VL076022 Azonosító: 33900091
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 291 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány C
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány C
Leírás

Martonvásár központi részén,a 7-es főút mellett 148m2-es telken eladó egy 40m2-es, vendéglátóhelyként működő, de lakóházként, üzletként, irodaként, is hasznosítható, masszív tégla építésű ingatlan.

Vendéglátó helyként hasznosítása okán jelenleg helyiségei e funkciót tükrözik. A 32 nm vendégtéren kívül két vizesblokk, és egy raktár helyiségek találhatóak meg benne. Az épület két bejárattal rendelkezik, mind az utca, mind a terasz felől megközelíthető.

Az ingatlan külleme rendezett, 2007-ben teljeskörű felújításon esett át, 5 cm szigetelést kapott, teteje betoncseréppel fedett, jó állapotú.

Belsőleg felújításra került a teljes villanyhálózat, vízhálózat, burkolatok. Beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma, illetve a biztonság érdekében kamera rendszer.

Könnyen kialakítható belőle lakóház, illetve irodaként, cégképviseletként, üzlethelyiségként szintén jó választás, a telek központi elhelyezkedése miatt. Étteremként, vendéglátóhelyként szintén jól hasznosítható.

A parkoló mellett méretes terasz kerti sütögetővel teszi még színesebbé a helyet.

A város központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is.
A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található.
A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok.

A tulajdonos értékegyeztetéssel szívesen beszámol az ingatlanba százhalombattai, jó állapotú lakást!

A Duna House teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK, babaváró, illetve kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Martonvásár, Fejér megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 291 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch