XI. kerület, Péterhegy Eladó családi ház
Alapterület 384 m2
Telekterület 1470 m2
Szobák 9
Azonosító: 33893282
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 773 Felfedés
Prémium Partner Prémium Partner
Eladó családi ház
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

EGYBEN VAGY OLDALANKÉT KÜLÖN ELADÓ IKERHÁZ!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben Péterhegyen helyezkedik el – kiváló adottságok mentén. Közel a tömegközlekedés, könnyen elsétálhatunk a 150-es, 250-es, 250B, 251-es és a 251A buszok megállójához, amelyekkel vagy a Kelenföldi pályaudvar, vagy Újbuda központja közvetlenül elérhető. Innen számtalan buszjárattal, villamossal, vagy az M4 vonalát használva eljuthatunk további főbb közlekedési csomópontokhoz. Éjszaka a 941-es autóbusz segíti a tömegközlekedést használókat. Autóval akár a városból kivezető autópályán perceken belül megközelíthető, de kényelmes és a város minden pontjával jó összeköttetést biztosít az Egér út is. A környék infrastrukturálisan jól ellátott a közeli Budaörs létesítményeinek és szolgáltatóinak köszönhetően, de autóval a Savoya park is csupán pár perc. Itt bevásárolhatunk akár a Tesco, Auchan, Metro, Praktiker, Kika, Ikea, Aldi áruházakban.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1985-ben átadott téglaépítésű sátortetős ikerház könnyen használható egy családi házként is, de három lakásként is egyaránt. Az épület félszintenként (négy lépcsőfok) eltolt, a félszintek jól használhatók, praktikusak, jó méretűek. A ház egy 1470nm nagyságú telken épült, amely alkalmas arra is, hogy egy második épület is kerüljön rá. Jelenleg egy ~15nm nagyságú melléképület található rajta, amely nyárikonyhaként funkcionál, illetve kiváló a kerti szerszámok tárolására. Az épületben két lakószint található, valamint teljes egészében alápincézett. A ház körüli kert gondozott, gyümölcsfák virágok, bokrok találhatók rajta, a köztük lévő terület füvesített. Az épület komolyabb felújítást eddig még nem igényelt, de a tető héjalását 2020-ban lecserélték.

LAKÁSOK JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ikerház megvehető egyben és oldalanként is. A garázs + pince rész közös, a két felet a földszinten összekötő előtérbe mehetünk fel belőle, amelyből jobbra és balra nyílik a két, természetesen lezárható lakás. Ezen felül a lakások megközelíthetők külön gyalogkapu igénybe vételével is az épület két oldalán található bejáraton keresztül is. A lakásokban megtörtént a kazáncsere, megújultak a konyhák, cserére kerültek az ablaküvegek hő- és hangszigetelő, kétrétegű üvegekre.
Az utcáról nézve (és az alaprajzon) bal oldali lakás akár két lakásként is használható, ebből a célból készült a második konyha. Ha a garázs felől lépünk be, akkor a nagyméretű hall fogad minket, amelyből mind a nappali, mind a valóságos előtér és az onnan nyíló WC elérhető, valamint az alsó lakószint másik oldala, amelyben a konyha, a fürdő és egy szoba található. A konyha méreténél fogva étkezésre is kiválóan alkalmas és a használatát kamra is segíti. A kert felől az előtérbe léphetünk és onnan a hallba, illetve a külön WC-be. A nappaliból léphetünk ki a nagyméretű teraszra, amelyből a kertbe is lemehetünk.
Ebben az oldalban az emeletre felérve két tágas szoba, egy fürdő, külön WC és még egy konyha áll rendelkezésünkre, amely az eredeti terveken szoba lett volna. A nagyobb szobához erkély is kapcsolódik, mely a kert felé tájolt.
Az utcáról nézve (és az alaprajzon) jobb oldali lakásban, ha a garázs felől lépünk be, akkor a nagyméretű hall fogad minket, amelyből mind a nappali, mind a valóságos előtér és az onnan nyíló fürdő elérhető, valamint az alsó lakószint másik oldala, amelyben a konyha kapott helyet. A konyha méreténél fogva étkezésre is kiválóan alkalmas és a használatát kamra is segíti. A kert felől az előtérbe léphetünk és onnan a hallba, illetve a fürdőbe. A nappaliból léphetünk ki a nagyméretű teraszra, amelyből a kertbe is lemehetünk. Az ingatlan hangulatát emeli a nappaliban megépített, mutatós kandalló.
Ebben az oldalban az emeletre felérve három tágas szoba és egy fürdő áll rendelkezésünkre. Mind a három szobából megközelíthető az épület két végében lévő egy-egy erkély.

LAKÁS MÉRETEI:
A ház beépített területe összesen 384nm, amit az összesen 46nm terasz, erkély nagyobbít. A bal oldali lakás 153nm, a jobb oldali 134nm. Jelenleg mind a két lakás négyszobás, a baloldali konyha visszaalakításával összesen 9 szobás a ház, a lakások duplakomfortosak.
Belmagasság: a földszinten 2,67m, az emeleten 2,75m, míg a pincében 2,14m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakások fűtését egy-egy cirkókazán biztosítja, melyek ~2010-ben kerültek beüzemelésre, míg a meleg vizet villanybojlerek adják. Korábban egy kazánház volt a pincében. Az ablakok üvegezésének cseréjére ~2013-ban került sor. A ház bal oldalához két villanyóra tartozik a korábbi osztott használat miatt. A nyári komfortérzetet a bal oldalon lent, a jobb oldalon fent klíma berendezések biztosítják.

KÖLTSÉGEK:
A lakásokban egyedi mérésűek a közművek, a fogyasztások saját igényre szabottan alakulnak.

TÁROLÓ:
A ház alsó szintjén lévő pincében igen sok tárolásra alkalmas terület, helyiség található.

PARKOLÁS:
Parkolásra a ház alatti kétállásos garázsban lehet parkolni. További autók részére a ház előtti közterületen nyílik díjtalan parkolási lehetőség.

A ház irányára: 250MFt, míg a két oldalnak külön 130MFt-125MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Tovább olvasom expand_more
Térkép XI. kerület, Péterhegy
BKK megállók a közelben
Éjszakai
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 651,04 ezer Ft/m²
XI. kerület 1,05 millió Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 70 773 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch