Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 5000 m2
Azonosító: 33888267
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 651 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bogácson étterem és készülő kastélyszálló, 5000 m2-es területen eladó!

Az ingatlan Egertől 17 km-re fekvő Bogácson, a Bükki Nemzeti Park közelében helyezkedik el. A település nagy forgalmú üdülőfalu, mely termálvizű strandja, élőzenés borospincéi, országos hírű gasztro és borkultúra témájú folyamatos rendezvényei , gyönyörű fekvése és természeti környezete miatt rengeteg turistát vonz.

Az ingatlan a legjobb helyen, pár lépésre az országosan híres Bogácsi Termál Fürdő bejáratától ,rövid sétatávolságra a borospincéktől, Bogács központjában található.

A telek 5000 m2 nagyságú, - korábban kempingként is működött - nagy fákkal árnyalt, a bogácsi Hór-patak partján, körbekerített.

Az ingatlan leírása:

A hajdani gőzmalomból kialakított étterem, mely jelenleg nem üzemel.
Az éttermi rész 60 fős beltérrel rendelkezik. A padlástér 6db helyiséggel van beépítve. Az étterem terasza 150 fős, mely fedett. (200m2), a konyha és raktárhelyiségek összesen 75m2 nagyságúak.

A kastélyszálló 60% készültségű, melyben 15 szoba, nagy fogadótérrel (60m2), konferencia teremmel (30m2) rendelkezik. A földszinten egy 250m2 nagyságú lakás is helyet kapott, melyhez 2 garázs is tartozik. A földszinti (lakás) rész is a szálló részévé alakítható, további szoba vagy wellnesz szolgáltatáskét.

A volt kemping területe füvesített, parkosított terület, úthálózattal kiépített világítással, elektromos csatlakozásokkal, 40m2-es férfi-női vizesblokkal ellátott.

A jelenlegi tevékenységen túl kifejezetten ajánlom befektetőnek, ideális üdültetés céljából akár bérbeadásra is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 57,80 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 224,19 ezer Ft/m²
Bogács 273,12 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 651 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch