Miskolc, Vasgyár Eladó üzletházban üzlethelyiség
Alapterület 254 m2
Közvetítői azonosító: COM M261570 Azonosító: 33885814
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 949 Felfedés
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó üzletházban üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!!

Eladó egy forgalmas üzletházban lévő, 254 m2 alapterületű, 3 egységből álló bejáratott üzlethelyiségek berendezéssel, kiváló helyen Miskolc- Vasgyár III. kerületében, egy nagy forgalmú téren, a busz és villamos megálló közvetlen közelében!!!

A 3 üzlethelyiségből kettő évek óta fix bérlőkkel üzemel, akik nagy forgalmat bonyolítanak és szívesen bérelnék/üzemeltetnék tovább a helyiségeket!

Az egyikben egy közkedvelt bisztró, a másikban pedig egy ABC működik, a harmadik kis üzlet egyelőre nincs kihasználva, de akár pékségnek, szépségszalonnak kiválóan alkalmas és további hasznot termel majd tulajdonosának! A három üzlethelyiség együttes kiadásával akár 10 %-os hozam is elérhető!

A térség fejlődik, a közelben új irodák, lakások épülnek, mely tovább növelik majd az üzletek forgalmát. A terület rehabilitálása is folyamatban van, ami a későbbiek folyamán értéknövekedést eredményez majd!

Ha szeretne egy hosszú távon jövedelmező befektetést, mely értéke idővel csak növekedni fog hívjon bizalommal és tájékoztatom a részletekről!
REF: M261570

Tovább olvasom expand_more
Térkép Miskolc, Vasgyár
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 314,57 ezer Ft/m²
Miskolc 314,57 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 70 949
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch