Százhalombatta, Óváros Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 1440 m2
Azonosító: 33883549
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 517 Felfedés
Eladó egyéb üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kiváló üzleti lehetőség Százhalombattán!

Eladásra kínálunk Százhalombatta-Ófalu részén egy rendkívül jól hasznosítható üzletházat, amely ideális választás lehet vállalkozása számára.

Az ingatlan két épületből áll, amely összesen 1440 m2 és 1610 m2- es telken található. Az épületek 1960-ban és 2005-ben épültek.

Az 1960-ban épült ingatlan egyszintes, tetőtér beépítési lehetőséggel. 2005-ben teljes felújításon esett át és a tetőtér beépítése folyamatban van. Az épület jelenlegi használata rendezvények helyszíne és szállás kiadása. Az épület minden helyiségében külön mérőórák találhatók, biztosítva a hatékony energiafelhasználást és a költségek szétválasztását. Fűtése gázkonvektorral megoldott. Üzemeltetési költség, közös költség nincs.

A másik épület két szintes, 2005-ben épült, falazata Ytong tégla, födém beton gerenda-kefni, 10 cm-es rábetonozás és cseréptető. Az ingatlan tetőtere beépíthető és az épület ezáltal összenyitható, így más lehetőségeket teremt a terület kreatív és hatékony felhasználására. Fűtése gáz központi, radiátorokkal. Használati meleg vízellátás villanybojler segítségével történik.

Az üzletház földszintjén kiadó üzlethelyiségek és egy működő üzlet, raktár található. Az emeleten iroda, szobák, hozzá tartozó fürdők, konyha, ami jelenleg szállás kiadásaként funkcionál.

A parkolás sem jelent problémát, hiszen az ingatlanhoz a tevékenység függvényében kellő számú személyautó parkolása megoldott az épület előtt és mellett, de igény szerint tehergépkocsi számára is van férőhely a zárt telken belül.

Az ingatlanhoz tartozik 2 db fő vízóra, minden helyiséghez almérő és ipari áram. Üzemeltetési költség, közös költség nincs.

Elhelyezkedését és megközelíthetőségét tekintve ingatlan könnyen elérhető. A városközpontjához való közelsége, valamint az infrastruktúrához való könnyű hozzáférés miatt ideális választás lehet vállalkozása számára.

Az épület alkalmas lehet telephelyként, cégközpontnak, munkásszállóként, üzletházként vagy akár rendezvényhelyszínként is.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha további információra van szüksége vagy személyes megtekintési időpontot szeretne egyeztetni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeimen!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Százhalombatta, Óváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 517
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch