Makó, Csongrád-Csanád megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 2700 m2
Telekterület 10452 m2
Azonosító: 33875673
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 821 Felfedés
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

A Makói Kolbászgyár Makó ipari központjában helyezkedik el. Makó a román és a szerb határ közelsége miatt igen fontos közlekedési csomópont, Magyarország egyik délkeleti kapuja. A könnyen megközelíthető, gazdasági szempontból kiemelkedő adottságokkal rendelkező 1,6 ha nagyságú ipari komplexum jelenleg használaton kívüli, felújítandó állapotú ipari épületekkel, raktárokkal, irodákkal és egyéb infrastruktúrával felszerelt.

A jelenlegi tulajdonos a kolbászgyár felújításához, bővítéséhez és technológiai fejlesztéséhez 1,6 milliárd forint összegű támogatást nyert. A projekthez tervdokumentáció és jogerős építési engedély áll rendelkezésre. A pályázat megvalósításával egy minden igényt kielégítő, korszerű húsipari feldolgozóüzem alakítható ki, gépekkel, szállítóeszközökkel együtt. Az üzem infrastruktúráját és technológiai felszereltségét a projekt összeállítása során 5000 kg/nap késztermék előállítására tervezték.

A Makói Kolbászgyár Zrt. értékesítési ára a telephellyel és a megnyert 1,6 milliárd forint támogatási összeggel együtt 320.000.000 Ft + ÁFA.

A Kolbászgyár működtetésén túl a telephely méreteiből és elhelyezkedéséből fakadóan alkalmas további fejlesztésekre. A jelenlegi tulajdonos hűtőházak építését is tervezte. Makó természeti adottságainak köszönhetően egy mezőgazdasági centrum, ahol kiemelkedő igény mutatkozik a termények szakszerű raktározására, átmeneti tárolására hűtőházakban. A városban jelenleg nem áll rendelkezésre elegendő hűtőház a piaci igények kielégítésére, ezért további hűtőházak építése mindenképp jövedelmező befektetést jelentene.

Makó mellett 10 hektáron sertés telep is eladó. A telepen jelenleg 4200 db sertés bérhízlalása folyik, ami mélyalmos rendszerben működik. A telep a működéshez szükséges minden engedéllyel rendelkezik.

A sertéstelep vételára 290M Ft+Áfa.

Bővebb információ miatt hívjon bizalommal.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Makó, Csongrád-Csanád megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 118,52 ezer Ft/m²
Csongrád-Csanád 138,89 ezer Ft/m²
Makó 205,89 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 821
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch