Kesztölc, Szőlészeti út Eladó egyéb telek
Telekterület 9470 m2
Azonosító: 33865997
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 377
Eladó egyéb telek
Beépíthetőség 10%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 10%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Kesztölcön a 117 -es út közelében, a Kétágú-hegy felé vezető országos kéktúra útvonala mellett, a Cseresznyésháton, ELADÓ két beépíthető terület. A telkek a belterület és a zártkertek (külterület) határán fekszenek, ki vannak vonva a művelési ágból, tehát „zártkerti művelés alól kivett terület” a minősítésük. Ezért az adásvételük nem hosszadalmas eljárás, például nem jár „kifüggesztéssel”.
A helyi építési szabályzat szerint a településnek a Kétágú-hegy felé eső részén úgynevezett nagytelkes beépítés lehetséges. Azaz „kertvárosias lakóterület” Lke-4 építési övezet, a legkisebb telekterület 4000 m2 lehet, szabadon álló építés móddal, a telek beépíthetősége max. 10 % (pl. 4000 m2 telken, 400 m2 beépíthető).
A telkek aszfaltozott útról megközelíthetők, közművek (villany, vezetékes víz, csatorna, gázvezeték) a belterület határán vannak kb. 50 méter.
Az egyik összefüggő eladó terület 8936 m2, jelenleg 4 helyrajzi száma van, enyhén lejtős, kaszálóként hasznosított föld. A másik csaknem szomszédos eladó terület 9470 m2, ennek 3 helyrajzi száma van, nincs művelve, viszonylag meredekebb a domborzat, sűrűbb a növényzet, cserébe szép a körpanoráma, D-Ny-i fekvéssel. A két eladó terület között 3 darab zártkert van, tehát az eladó telkek nem közvetlenül határosak egymással. A két telekből akár 4 darab önálló telek is kialakítható.
Mindkét telek sok lehetőséget rejt, kiváló lehetőség befektetőknek, építőipari vállalkozásoknak, turisztikai célú beruházások céljára, vagy olyan családoknak, akik a nagy telkes vagy tanyasias életformát szeretnék megtapasztalni a falu szélén, erdő közelében.
Budapest, Óbuda 35 km, Esztergom 13 km, Dorog 8 km távolságra van, a Leányvári vasállomás (Budapest Nyugati Pu. – Esztergom vonal) kb. 4 km.
A két terület külön-külön és együtt is eladó. Jöjjön, nézze meg, érdemes.
Egy terület irányára 35 millió Ft.
Nebehajné Erika

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kesztölc, Szőlészeti út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 377
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch