Budapest X. kerület, Kada utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2512 m2
Azonosító: 33864921
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 335
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 0.7
Bruttó szintterület 1758.4
Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 0.7
Bruttó szintterület 1758.4
Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Az eladó építési telek Budapest X. kerületében. A telek övezeti besorolása Lk-1/I-4, ami az alábbi beépítési paramétereket jelenti:

- Beépítési mód: Szabadonálló
- Beépíthetőség: 30%
- Max. építménymagasság: 7,5m
- Zöldfelület legkisebb mértéke: 50%
- Maximális szintterületi mutató: 0,7 m2/m2

A telek területe 2.512 m², így kisebb méretű társasházi fejlesztésre is alkalmas. Besorolása "kivett gazdasági épület, udvar“. A telek sík, füves, körbekerített, rendezett. Bejárata a Kisgergely utcából nyílik.

A hirdetés tárgyát képező ingatlan, mint nem lakóépület áfa hatálya alá esik, mivel a tulajdonos cég az Áfa tv. 88. § (4) bek. alapján az adókötelessé tételt választotta. Amennyiben a vevő az Áfa törvény hatálya alá tartozik, akkor az ingatlan vételára fordított Áfa hatálya alá, amennyiben természetes személy, akkor az ingatlan vételára egyenes Áfa hatálya alá fog tartozni.

Az ingatlan rendezett, kertvárosi környezetben elhelyezkedő saroktelek, kiváló megközelítéssel. Az ingatlan közvetlen környezetében nemrég épült társasházak, valamint régebbi építésű családi házak vannak. Az ingatlannal szemben a Kada Mihály Általános Iskola valamint a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok van. A városközpont kb. 1000 m-re van, ahol a szükséges infrastruktura rendelkezésre áll. Közlekedés szempontjából autóbusszal a városközpont, illetve a KÖKI könnyen elérhető, mivel a telekhatártól kb. 20 méterre található a buszmegálló.

A telek összközműves, víz, csatorna, áram, gáz közműbekötése megoldott.

Az ingatlanon egy jelenleg is meglévő 5x4m-es üzlet van, amely több éve használaton kívüli. A 18 m2 alapterületű, közvetlen a Kada utcafrontjáról nyíló épület földszintes, hagyományos építési móddal épült tégla falazatú, magastetős palalemez fedésű épület. Korábban a víz, villany, csatorna bekötése volt.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Budapest X. kerület, Kada utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 335 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch