Tamási, Miklósvár Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 7779 m2
Azonosító: 33862112
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TAMÁSIBAN!

Eladó Tamásiban egy 3308 m2- alapterületű ingatlan 7779 m2 alapterületű telekkel a Termál- és Gyógyfürdőtől 1 perc távolságra. A geotermikus fűtés az épületbe be van vezetve. Az Ingatlan iskolaként üzemelt és közvetlenül a fenyves, a Termál és Gyógyfürdő, illetve az azzal határos kemping szomszédságában található. Az épülethez tartozik egy tornaterem és egy kültéri medence is.
Az Ingatlan tökéletes helyszíne lehet idősek otthonának, vagy bármely szálláshely, illetve sport akadémia, magán iskola létesítésére egyaránt.
Tamási város nagyon népszerű az idegenforgalom számára!
A város termál fürdője – gyógyvize a térség egyik legjelentősebb idegenforgalmi vonzereje. Gyógyvízének sótartalma jelentős. A Fürdő évente 160-180 ezer látogatót fogad, akik számára összesen 15 medence áll rendelkezésre. A magas sótartalmú gyógyvize leginkább mozgásszervi kezelésekre és baleseti bántalmak utókezelésére, rehabilitációs utókezelésekre javasolt.

A Gyulaji Erdő és Vadrezervátum a vadászok kedvelt színhelye, de a turisták számára is népszerű.

A Parkerdő, fenyves és a Gyógyvizű strand környékén számtalan turisztikai attrakció található, befektetési lehetőséget kínálva azok számára, akik elhivatottan szeretnének értéket teremteni.

Tamási Tolna megyében, a 61 és a 65-ös út kereszteződésében található. 10.000 alatti lélekszámú kisváros, gyönyörű természeti adottságokkal. Siófokhoz kb. 40 km-re, a fővárostól 145 km távolságra található.

A környék tele van jó kiránduló helyekkel. A Pacsmagi- és Gonozdi halastavak, amely országos fontosságú természetvédelmi terület, a Miklósvári halastó és fenyves, valamint a nemzetközileg híres Gyulaji Erdő és Vadrezervátum, amely területén a vadász-turizmus igen jelentős, számtalan látogatót vonz az év minden szakában a városba.
Tamásit a sport városaként is emlegetik, hiszen a futballcsapata mellett többek között a kézilabda, kosárlabda, kerékpár, karate és lovas szakosztály is elhivatottan neveli ki tehetséges sportolóit.

Az ELADÓ INGATLAN az adottságait és lehetőségeit figyelembe véve szinte ajándék a Befektetők számára.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tamási, Miklósvár
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch