Tiszaszentimre, Jász-Nagykun-Szolnok megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1219 m2
Közvetítői azonosító: COM T037050 Azonosító: 33858338
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Az általam kínált ingatlan egy igazi vidéki zöld panorámás területen fekszik. 1219 nm-es telek mely számos lehetőséget rejt.
És hol is van mindez?

Egy mai kornak megfelelő kis település részén a lokalizációjában kiválóTiszaszentimrén. Tiszaszentimre a Tisza-hát és a Hortobágy között terül el. A település rendelkezik mindazon középületekkel, melyek az oktatáshoz, a művelődéshez, az egészségügyhöz és szociális ellátáshoz nélkülözhetetlenek.
A kikapcsolódásra vágyóknak, a vízisport szerelmeseinek, a horgászat kedvelőinek a Tisza-tó közelsége nyújt lehetőséget. Egy órányira a délibábos pusztától, fél órányira Tiszafüred, Tiszaörs, Berekfürdő gyógyító hatású meleg vizes strandjaihoz csendes, biztonságos település várja a horgászni, vadászni, pihenni vágyókat.

Amennyiben vonzza a Tisza tó adta gazdag turisztikai környezet és a nyugalom is fontos számára, akkor ez a hirdetés Önnek szól! Hétvégén is értékesítési ügyeletet tartunk! Igény szerint teljes körű jogi asszisztenciát biztosítunk!
Keressen bizalommal! Hivatkozzon a T037050-es regisztrációs számra!

tiszaszentimre tiszato csendes zöld napfény vízpart relax pihenés kikapcsolódás horgászat strand vízisportok kirándulás nyaraló kerékpár csónaktúra kajak kenu falusiturizmus tiszalake népszerű kedvelt izgalmas kalandos naplemente pihenés otthonos kert zöldpanorama nagytelek jolokalizacio

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tiszaszentimre, Jász-Nagykun-Szolnok megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch