Dunaújváros, Keleti iparterület Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 825 m2
Azonosító: 33858207
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 440
Eladó egyéb üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Dunaújvárosban kétszintes irodaház saját 3645 m2-es telekterülettel eladó.
A város vasútállomásához, a 62-es autóúthoz és az M6 autópálya lehajtójához legközelebb eső területe népszerű hely a nagyobb ipari, logisztikai és kereskedelmi vállalkozásoknak. (Kemi-ker, Épduker, stb)
Az irodaház 1960 körül épült, lapostetős téglaépítésű 825 m2 hasznos alapterületű ingatlan. Kialakítása irodaház jellegű, ami kisebb átalakítással lehet munkásszálló, egészségügyi intézmény, magánszállás, ahol pinceszint+földszint+2 emelet kiválóan hasznosítható. Jelenleg az irodaház földszintjén két kereskedelmi egység, 1. és 2. szintjén 16 iroda, minden szinten teakonyha, női-férfi mosdók vannak kialakítva. A pinceszinten két raktár van és itt található a kazánház azzal a vegyes tüzelésű kazánnal, ami a ház központi fűtését adja. Mivel az épületben nincs gáz, villamos ellátását 3x61A teljesítmény biztosítja réz vezetékekkel. Az irodaház nyílászáróinak egy része cserélt, korszerű műanyag ablakok kerültek beépítésre. Az ingatlanhoz tartozó 3645 m2 több vállalkozásnak is megfelelő, többcélú hasznosításra alkalmas. A meglévő bérlők, kereskedelmi egységek az ingatlan eladása esetén épületen belül maradnának, amennyiben nem történik profilváltás.
Részletekért, megtekintése miatt keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Dunaújváros, Keleti iparterület
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 727,27 ezer Ft/m²
Dunaújváros 459,35 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 440 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch