Kapuvár, Városközpont Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 800 m2
Közvetítői azonosító: COM M106355 Azonosító: 33800913
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 323
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Befektetést keres? Lehetőleg olyat, ami már készen várja? Akkor ne halogasson! Itt egy kiváló lehetőség!
Kapuváron , Győr és Sopron között, eladóvá vált egy Panzió és Étterem. Közel 30 éve a jelenlegi tulajdonosok építették és üzemeltették a komplexumot. A komplexum ,ami a Szent Kristóf nevét viseli, a város ma is egyik ikonikus épülete.
Állandó kihasználtság mellett az épületet folyamatosan karbantartották és újították, ( 2018-2019 ben a Kisfaludy pályázat keretében )amit a fotók is visszatükröznek.
Jelenleg 2 éve bérlők vették át az üzemeltetést, akik lehetőség szerint szívesen működtetnék tovább a panzió és az éttermi részt is.
- Földszinti rész 316 nm, ahol egy nagy előadó terem, étterem és , fogadó rész várja a vendégeket. Illetve ezen a szinten helyezkedik el a ( hideg- meleg ) konyha is, és a különböző raktárok.
A konferencia teremben ( 40 fő befogadására alkalmas ) esküvök, rendezvények, ballagások, konferenciák, szemináriumok.....lebonyolítását vállalják. Az emeleti résszel együtt összesen 130 főt lehet leültetni nagyobb rendezvény esetén.
- Az emeleti rész 282 nm, 4 db 4 ágyas szoba, 4 db 3 ágyas szoba , 4db 2 ágyas illetve egy közös társalgó lett kialakítva. Minden szoba fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, wifivel ellátott. A közös helyiség is úgy lett tervezve, hogy akár egy kisebb megbeszélést, szemináriumot ott is lehessen tartani. A szuterén rész ,ahol szintén pár szoba található, még 10 fő elszállásolásra alkalmas. Igy összesen a panzióban 46 fő kényelmes elhelyezése biztosított.
- A panzió ,az étterem és a konyha is teljes felszereltséggel, bútorral együtt eladó.
- Maga a terület 1200 nm, ahol az autók parkolni tudnak. Az épület Fő út mellett fekszik, bejáratot, ismert. Igy ,ha esetleg valaki másban gondolkodna mint vendéglátás , pl. egészségház, irodák ....akkor is megtalálná számítását!
- A fűtés gázkazánról padlófűtés és a melegvizet pedig villanykazán biztosítja. E mellett még 80 db napelem ( 20 KWh) segíti a rendszer költséghatékonyabb működését.
- . Maga a komplexum nyugdíjba vonulás végett vált eladóvá. Igy lehetőség van a céggel együtt megvásárolni az ingatlant.
Ne késlekedjen! Ez valóban egy jó üzleti lehetőség! Várom tisztelettel hívását!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kapuvár, Városközpont
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 323 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch