Sarkad, Belváros Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 350 m2
Közvetítői azonosító: COM 252067 Azonosító: 33793199
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 626
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bejáratott, nyereséges, étterem várja vállalkozó kedvű új tulajdonosát! Magyarország egyik legszebbtörténelmi fürdővárosától Gyulától 12 kmre, illetve a román- magyar átkelő helytől elhelyezkedő városban, Sarkad központi részén. Az étterem 30 éves múltra tekint vissza, a helyiek, átutazó, illetve törzsvendégek legnagyobb szomorúságara a tulajdonosok nyugdíjba vonulása miatt 2023.03.01-től bezárt.
Az ingatlan 350 m2 alapterületű, felújított melegkonyhás vendéglátóhelység, amely nagyon alkalmas rendezvények lebonyolítására, akár egy időpontban többre is, hiszen három különálló egységből áll, amelynek befogadó képessége 160 fő, plusz terasz. Ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az ide betérni vágyó vendégek számára. Az ingatlan más tevékenység kialakítására is kiválóan alkalmas! 2018-ban a teljes homlokzat felújításra került, új légkondicionáló berendezések kerültek beépítésre, a nyílászárókat cserélték, valamint a konyha teljes korszerűsítése is megtörtént, amely megfelel a HACCP követelményeinek. Az ár magában foglalja a teljes berendezést, a konyha és előkészítő helyiségek felszerelésével együtt, az ingatlan több melléképülettel együtt 1197 m2 alapterületű telken helyezkedik el. Az étterem fűtése gáz-cirkó rendszerrel és vegyestüzelésű kazánnal biztosított, és nem utolsó sorban érvényes működési engedéllyel rendelkezik. Az ingatlan per- és tehermentes! Ha felkeltettem figyelmét kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Sarkad, Belváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 626
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch