Alapterület 55 m2
Telekterület 10795 m2
Azonosító: 33792455
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 944
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Tolna vármegye, Bátaszéktől 3 km-re eladó egy 1 HA-os gyümölcsös, gazdasági épülettel. Az 1970 -es években épült 55 nm-es tégla házat 2010-ben felújították, melynek során az alábbi munkákat végezték el:
-Új villanyóra
-Tetőtér: új szigetelés, új lambéria, új laminált padló
-Földszint: Új hidegburkolat, fürdőszoba csempézett kialakítása
-Új szennyvíz és vízvezeték kiépítés.
A gyümölcsös Kövesd település belterületi határának közelében fekszik, a közvetlen szomszédságban is tanyák vannak, így a hely ellenőrzött és biztonságos. Az M6-os autópálya 3 km-re van.
Az épület átalakítás után lakhatóvá tehető! Jelenleg a ház mellett kialakított 2 köbméteres esővízgyűjtő tartályból táplálják a házba a vizet. Szennyvíz akna és fúrt kút készítéssel tökéletes lakhatásra is. A vezetékes víz kb. 500 m-re van. A 2 szintes épület nagyon jó állapotban van, kevés ráfordítással komfortossá tehető, azonnal használható. A fűtésről kályha gondoskodik. A házhoz egy kitűnő, száraz, 16 nm-es tégla pince csatlakozik.
A területen jelenleg 3 féle sárgabarackot termelnek, átlagos évben 90- 100 mázsa a termésátlag. A területből kb. 4000 nm bekerített.
Az ingatlan 10795 nm, 4 helyrajzi számon szerepel.
Ajánlom az ingatlant kiváló adottságai révén gazdálkodásra vagy akár hétvégi házként, (ha elvonulna kicsit a természetbe, távol a város zajától)
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon, nézzük meg együtt!
Ügyfeleinket ingyenes tanácsadással és teljeskörű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bátaszék, Kövesd
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 944 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch