Zalaegerszeg, Belváros Eladó tégla lakás
Alapterület 89 m2
Szobák 3
Közvetítői azonosító: COM PR036047/LK/18528 Azonosító: 33777655
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 227
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó tégla lakás
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Emelet 1
Épület szintjei nincs megadva
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Tájolás délkelet
Kilátás udvari
Erkély mérete 18 m2
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Emelet 1
Épület szintjei nincs megadva
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Tájolás délkelet
Kilátás udvari
Erkély mérete 18 m2
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés hőszivattyú
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés hőszivattyú
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Ez a lakás az EARLY BIRD akcióban most 5.000.000.-Ft kedvezménnyel, 82.900.000.-Ft helyett, 77.900.000.-Ft-ért köthető le.
És ez nem minden. Szintén az akció keretein belül 1 db 1.575.000.-Ft értékű felszíni parkolót AJÁNDÉKBA adunk a lakáshoz!
Az C épületben 12 lakás kerül kialakításra, összesen 4 szinten 3-3 lakás.
A lakások 3-4 szobásak, minden lakás déli vagy nyugati tájolású, nagy teraszos, a teraszok nem néznek egymásra.
Az épületbe a közös udvar felől juthatunk be, a lépcsőház liftes, a lift nem határos lakással.
Az épület földszintjén 5 garázs is elhelyezésre kerül, ez mindegyik különálló, nagyméretű garázs, valamint 4 db külön tároló is kialakításra kerül.
ZALAPART Residence - Projektindító, EARLY BIRD AKCIÓ!

Egyes lakások akár 2-8 millió forint kedvezménnyel!
Keresse az egyedi ajánlattal értékesített lakásokat! És ez még nem minden!
Minden EARLY BIRD vásárlónk egy 1.575.000.-Ft értékű felszíni parkolót kap AJÁNDÉKBA!
Mindkét EARLY BIRD AKCIÓ visszavonásig érvényes, így érdemes MOST dönteni!
Az akció kizárólag szakaszos fizetés esetén vehető igénybe!
Keresse értékesítő kollegáinkat az egyedi ajánlatokkal kapcsolatban!

Általános Ismertető:

A lakópark egyedülálló adottságokkal rendelkező lokációban épül, közel a belvároshoz, a Zala utcában, közvetlen a Zala folyó partján, a belvárostól mindössze 10 perc séta távolságra. A közel 1 hektáros, természetközeli, nyugodt, zöld környezetben épülő lakópark épületei egymástól kellő távolságra helyezkednek el, biztosítva ezzel a nyugodt és intim életteret.

A projekt keretein belül 4 épület épül, A,B,C és D lépcsőházakkal, összesen 44 lakással.

Az A és B épület a Zala utca felől, a telek felső részén fekszik, 2-3 szobás lakásokkal, 54-73 m2 közötti alapterülettel. Szintenként 4 lakás található, valamennyi lakás déli tájolású, a Zala folyó felé néz. A fő tervezési szempont a minél nagyobb hálószobák, az amerikai konyhás kialakítás és a jól használható terasz volt.
A C épület a telek alsó részén, a Zala folyó partján fekszik, itt nagyobb, 3-4 szobás, 65-89 m2 alapterületű lakások kerülnek kialakításra, szintenként 3 lakással, még nagyobb teraszokkal, a földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek.
A D épület szintén a telek alsó részén, a Zala folyó partján fekszik, itt 4 szobás, 98-128 m2 közötti lakások kerülnek kialakításra, szintenként 2 lakással, dupla fürdőkkel, gardróbbal, a legnagyobb lakás dupla terasszal. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek.
A lakások értékállóságát és kényelmét a városon belüli páratlan elhelyezkedés, az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia, egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Minden épületben kerékpár- és babakocsi tároló kerül kialakítása, külön tárolók vásárlására is van lehetőség.

Az épületek egymástól kényelmes távolságra helyezkednek el, a beépítés szellős, nem túlépített. Az alacsony beépítési mutató mellett a telek nagy része zöldfelület, fákkal, növényekkel betelepített, a lenti épületek között közösségi udvar, park kerül kialakítása. A parkolók térvilágítást, az épületek közötti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolós vezérléssel.

Sok társasházban gondot jelentenek a szűk parkolók és garázsok, ezt figyelembe véve a ZalaPart Residence garázsai és a parkolói kényelmes méretűek, az átlagosnál nagyobbak. A felszíni parkolók 2,6-2,8 m szélesek, a garázsok 16-19 m2 közöttiek, széles kapuval felszereltek. Minden lakáshoz vásárolható felszíni parkoló, illetve ezen felül saját garázs is. Lehetőséget biztosítunk fedett felszíni parkoló vásárlására is, illetve elektromos töltőpont előkészítése is kérhető a garázsokhoz és egyes felszíni parkolókhoz. Kialakításra kerül 1 db társasházi, közösségi elektromos autó töltőpont.

Építészeti kialakítás, gépészet:

A műszaki tartalomnál a fő szempontok az energiatakarékosság, az alacsony rezsi és a magas műszaki színvonal voltak.

Az épületek téglából, helyenként vasbeton szerkezetekből, monolit beton födémmel épülnek, magastetős kialakítással, tetőtéri lakás nem készül. A külső falakra minimum 15-20 cm-es hőszigetelés készül, a nyílászárók 3 rétegű üvegezésű, melegperemes műanyag szerkezetek, kívül fóliázottak, belül fehér színűek.

A ház fűtése minden lakásban egyedileg szabályozható, levegő-víz rendszerű, négycsöves H tarifás hőszivattyús padlófűtés. A lakásokban az alapfelszereltség részeként, minden szobában Fan-COIL rendszerű, hűtő-fűtő klíma kerül kiépítésre, amely szintén a hőszivattyúról üzemel, így kültéri egységek nem kerülhetnek a házak homlokzatára. A lépcsőházak temperált fűtöttek, a garázsok külön villanyórával felszereltek. Minden épülethez napelem előkészítés is készül.

A lakások között és a lépcsőház és a lakás között hanggátló falszerkezet kerül beépítésre, a födémben hangszigetelő réteg kerül az aljzatbeton alá. Ezen hanggátló falak elé ahol szükséges, gipszkarton vagy Ytong előtétfalat terveztünk hangszigeteléssel. A lakásokat megközelítő folyosó a lépcsőháztól távol helyezkednek el, a liftek nem határosak lakással.

Belsőépítészet:

Minden lakástípusra egyedi belsőépítészeti terv készült, amely érinti a bútorozást, a villamos kapcsolók, dugaljak elhelyezését, a fürdők berendezését és burkolatkiosztását és a belső, egyedi hangulatot, design-t. Az alapos tervezésnek köszönhetően a leendő lakónak már nem kell külön kitalálnia a funkcionális elrendezést, a lakások aszerint lettek finomhangolva, hogy jól élhetőek legyenek és megfeleljenek a mai kor követelményeinek, trendeknek, és ezáltal hosszú távon is értékállóak legyenek.

Mire számíthat, ha a ZalaPart Residence-t választja új otthonául?
alacsony energiafelhasználású, modern, értékálló otthona lesz
magas műszaki felszereltségre (hőszivattyús fűtés, klíma, modern nyílászárók, redőnyelőkészítés, igényes burkolatok)
autójával védett helyen parkolhat, tágas, kényelmes parkolóhelyeken
parkosított, körbekerített udvarra
biztonságos beléptető rendszerre elektromos kapuval (nem sorompóval)
minimum 10 m2-es hálószobákra
2 fürdőszobás lakások közül is választhat
D-i, vagy Ny-i tájolású, Zala folyóra és a városra néző kilátásra
fedett, nagyméretű teraszokra
jól bútorozható, illetve saját gardróbos lakásokra
Amennyiben fontos Önnek a nyugodt, csendes és belváros közeli lokáció, a magas műszaki színvonal és az átgondolt alaprajzi kialakítás, belsőépítészet, akkor a ZalaPart Residence tökéletes otthona lehet, vagy akár kiváló befektetése!

Bővebb információkkal, műszaki részletekkel, fizetési ütemtervvel várjuk irodánkban, ahol egy személyes találkozó keretében bővebb betekintést adunk a projekt és az egyes épületek, lakások részleteit illetően!

Referencia szám: PR036047/LK/18528

Tovább olvasom expand_more
Térkép Zalaegerszeg, Belváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 815,31 ezer Ft/m²
Zalaegerszeg 666,67 ezer Ft/m²
Belváros 765,39 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 80-119 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó lakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m² árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 227 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch