Balatonfüred, Veszprém megye Udvarban bérleti joga átadó
Alapterület 200 m2
Azonosító: 33777556
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 509 Felfedés
Udvarban bérleti joga átadó
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2017
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2017
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bevezetett mosoda fix ügyfélkörrel a Balatonnál - ÁRZUHANÁS

A Balaton Északi partjának egyik legdinamikusabban fejlődő, komoly múlttal rendelkező takarító cégének MOSODAI ÜZLETÁGA profiltisztítás miatt eladó!

A MEGBÍZÓRÓL:
A Megbízónk 2003-ban alapított cégével elsősorban professzionális ipari takarításokkal foglalkozik, mint fő tevékenység. A mostani értékesítéssel a célja az, hogy erre a fő profilra koncentrálhasson, ezen a területen tovább növekedhessen.

A MOSODÁRÓL:
Az évtizedek óta működő mosoda a megnövekedett ügyféligények ellátása érdekében 5 évvel ezelőtt MODERN, IPARI környezetbe költözött, ahol gyakorlatilag korlátlan fejlődési lehetőséggel rendelkezik infrastruktúrálisan, így lehetőség van a meglevő bérlemény bővítésére, a meglevő bérleményen belüli technikai fejlesztésre, mind a géppark, mind pedig a szállítójárművek behajtása, parkolása tekintetében.

A mosoda profilja elsősorban a SZÁLLODAI TEXTÍLIA, így nagy hangsúlyt fektet az egész évben működő hotelekkel való együttműködésre a szezonális kisebb-nagyobb szállásadó vállalkozások mellett. Az egész éves rentábilis működés biztosítására második éve állandó partnerként szerződésben áll egy céggel, aki folyamatos munkát biztosít munkaruhák mosatásával.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
× Az összes, a termeléshez szükséges gépet és berendezést (8 mosógép, 2 szárítógép, 6 vasalógép, mérleg, csomagolástechnikai eszközök és egyéb eszközök, berendezési tárgyak)
× A bérleményen falain belül MINDENT, azaz a kiépített teljes víz, villany, csatorna és szellőzéstechnikai hálózatot, kialakított szociális helyiségek teljes berendezését és szanitereit
× Minden előírás betartásával kialakított, jelenleg is üzemelő bérelt telephelyet (személyzeti öltözővel, pihenőhelyiséggel, mosó, szárító és vasaló helyiséggel, irodával, ügyféltérrel és raktár résszel)
× A telephely bérleti jogát (200 m2)
× Az összes meglevő állandó és szezonális partnert
× Igény szerint az évek óta összeszokott munkaerő gárdát
× A technológiát, igény szerint betanítással

Amennyiben szívesen venne át egy kész, nem csak a TURIZMUSRA támaszkodó vállalkozást, FELSŐ bevételi KORLÁT nélkül, úgy keressen elérhetőségeimen, hogy a részletes üzleti lehetőségekről, adatokról tájékoztatni tudjam.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonfüred, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 509
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch