Imola, Kossuth Lajos út 1. Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 242 m2
Azonosító: 33767602
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 360
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Az aggteleki- karszt dombságain egy kifejezetten csendes, vendégszerető faluban, Imolán kínálunk eladásra egy 2016-ban téglából épült, 2 apartman és wellnes részleggel felszerelt vendégházat. A vállalkozás bejáratot vendégkörrel rendelkezik, akik közül nagyon sokan rendszeres látogatók.

A telek 5968m2 nagyságú, melyből 2500 m2 teljesen parkosított, kerítéssel körbezárt. Ezen található a 242 m2 nettó alapterületű vendégház pince, földszint, tetőtér kialakítással, 2 db, fedett, kültéri tűzrakóhely, parkolók valamint egy parajdi sós vízzel feltöltött fűthető dézsafürdő és egy szezonálisan használható mobil medence.
A vendégházban két külön bejáratú teljesen felszerelt klímás apartman található, amelyben összesen 16 vendég tudja kényelmesen eltölteni a szabadidejét. A külső nyílászárók faszerkezetűek, hőszigetelt üvegezésűek illetve a külső homlokzat 8 cm-es dryvittal szigetelt.
A vendégház fűtése vegyes tüzelésű vagy elektromos kazánnal radiátor hőleadókkal, valamint 6 db hűtő/fűtő klímával biztosított. Melegvízellátása puffertartályos elektromos kazán által garantált, amelyre egy napkollektor rendszer is rádolgozik. Az áramfelhasználás csökkentését egy 10KW-os napelem rendszer segíti.
A vendégház teljesen felszerelt, bútorozott állapotban, vendégkörrel, webes elérhetőségekkel, közüzemi szerződésekkel kerül átadásra.
A vevőnek (5 fö) ottlakási lehetősége biztositott az első, kisebbik apartmannban és igy is még 11 fő vendég fogadása megoldott.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Imola, Kossuth Lajos út 1.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 360 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch