Üröm, Ezüsthegy Eladó családi ház
Alapterület 120 m2
Telekterület 4750 m2
Szobák 4
Azonosító: 33719199
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 967
Eladó családi ház
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés elektromos fűtőpanel, hűtő-fűtő klíma, cserépkályha
Napelem nincs megadva
Szigetelés van - 20 cm
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés elektromos fűtőpanel, hűtő-fűtő klíma, cserépkályha
Napelem nincs megadva
Szigetelés van - 20 cm
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

ENGLISH BELOW

Parlamentre és környező hegyekre néző panorámával, madárcsicsergős, borospincés ház tulajdonostól eladó Budapesttől egy karnyújtásnyira.

A területre az utolsó belterületi utcáról lehet bejutni távvezérelt kapun keresztül, télen-nyáron jól megközelíthető köves úton. A telek 4 750 m2, amelynek nagy része szőlő és gyümölcsös (fenntartási kötelezettség nincs), a ház a legfelső területen helyezkedik el, mögötte már csak erdő van.

Az 1998-ban engedélyt kapott ház, amely a 2000-es évek elején épült, az elmúlt években teljes körű felújításon esett át. A felkért építész iroda a felújítás tervezésénél figylembe vette a ház eredeti hangulatát, miközben a mai kor igényei is érvényesülnek.

A ház fűtése/hűtése távolról is szabályozható a wifi-ről vezérelhető padlófűtéssel és légcsatornás hűtő-fűtő klímával. A falak 20 cm homlokzati hőszigetelést kaptak, a padlásfödém 15+2 cm kőzetgyapottal lett szigetelve és a nyílászárók 3 rétegű műanyagra lettek cserélve, amelyek rejtett tokos, motoros- alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval lettek szerelve. Természetesen, a beltéri ajtók, padló és falburkolatok is mind újak. A nappalit díszíti egy cserépkályha, amelynek hője az emeletre is fel van vezetve. A nemesvakolat színének kiválasztása az új tulajdonosra vár.

A ház az év minden napján használható, az áram és vízellátás megoldott, a szennyvíznek 15 m3-es ülepítő lett építve.

Az ingatlan 120m2 (az 1,9 m belmagasságnál alacsonyabb területekkel együtt), a földszinten az amerikai konyhás nappali található és egy wc, az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba és egy wc kapott helyet. A ház alatt boltíves borospince és tároló-feldolgozó rész van, a padlás járható, raktározásra használható. A ház, mint gazdasági épület van bejegyezve, minden szükséges engedéllyel rendelkezik.

Ha szeretné a saját borát kortyolgatni budapesti panorámával az erdő csendje mellett, akkor ez egy egyedülálló lehetőség.

IRÁNYÁR: 119 M Ft

Kérem elsősorban sms-ben keresni és 1 napon belül visszahívom, ingatlanközvetítők kérem ne keressenek, köszönöm!

For sale: a tranquil house and wine cellar in a natural setting with panoramic views of the Parliament and surrounding mountains, just a stone's throw away from Budapest.

You can easily access the property all year-round via a paved road through a remote-controlled gate. The land measures 4,750 square meters, with a significant portion dedicated to vineyards and orchards (no maintenance obligation), while the house is situated at the highest point, with only a forest behind it.

The house, permitted in 1998 and built in the early 2000s, has undergone a complete renovation in recent years. The appointed architectural firm took into consideration the original character of the house while incorporating modern amenities. The house's heating and cooling can be remotely controlled through a Wi-Fi-operated underfloor heating and ducted heating-cooling air conditioning. The walls have received 20 cm of external thermal insulation, the attic floor is insulated with 15+2 cm of rock wool, and the windows have been replaced with triple-glazed PVC ones, equipped with concealed motorized aluminum blinds and mosquito nets. Needless to say, the interior doors, flooring, and wall coverings are all new. The living room is adorned with a tiled stove, the heat of which extends to the upper floor. The color of the noble plaster is for the new owner to decide. The house can be used all year round, with electricity, water supply and a 15 m3 sewage settling tank in place.


The property measures 120 m2 (including areas with a height lower than 1.9 m). On the ground floor you'll find the open-plan kitchen and living room, as well as a toilet. Upstairs there are 3 bedrooms, a bathroom, and another toilet. Below the house, there is a vaulted wine cellar and storage/processing area, and the attic is also accessible for further storage.

The house is registered as an agricultural building and has all the necessary permits.

If you'd like to enjoy your own wine with a Budapest panorama amidst the tranquility of the forest, this is a unique opportunity.

Asking Price: EUR 310.000

Please contact me primarily via SMS, and I will call you back within 1 day. Real estate agents, kindly refrain from contacting. Thank you!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Üröm, Ezüsthegy
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 991,67 ezer Ft/m²
Pest megye 666,67 ezer Ft/m²
Üröm 1,06 millió Ft/m²
Az átlagárat a 120-149 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 967
Kérj egyedi kedvezményes lakáshitel ajánlatot hitelszakértő partnereinktől
Hitelnet logó
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch