XIII. kerület, Angyalföld Eladó tégla lakás
Alapterület 60 m2
Szobák 3
Azonosító: 33700995
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 525
Eladó tégla lakás
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Emelet 3
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön helyiségben
Tájolás dél
Kilátás udvari
Erkély mérete 10 m2
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Emelet 3
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc külön helyiségben
Tájolás dél
Kilátás udvari
Erkély mérete 10 m2
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Szigetelés van - 20 cm
Energetikai tanúsítvány CC
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Szigetelés van - 20 cm
Energetikai tanúsítvány CC
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

ELADÓVÁ VÁLT – a család bővülési szándéka miatt - Budapest XIII. kerületében, egy a Béke útról nyíló kis forgalmú, egyirányú utcában, új építésű liftes házban található EXKLUZÍV INGATLAN CSOMAG:
egy harmadik emeleti, BELSŐ UDVARRA NÉZŐ, NAPFÉNYES, DÉLI FEKVÉSŰ, CSENDES LAKÁS, kuriózumnak és ritkaságnak számító, 2 DB PARKOLÓHELLYEL (egyik helyen saját áramvételezési lehetőséggel) és ÖNÁLLÓ TÁROLÓVAL, per- teher- és igénymentesen!

A lakás ára 84M Ft, a tároló 4M Ft, a parkolóhelyek pedig 6M és 4M Ft, csak együtt, dologösszességben kerülnek értékesítésre.

A HÁZRÓL:
A Társasház Angyalföld kimondottan jó infrastruktúrával rendelkező, de mégis csendes részén 2019-ben épült, 2020 őszén kapott használatbavételi engedélyt és 2021 elején alakult meg a társasház és került megválasztásra a közös képviselő. A ház a szükséges szabványok és szabályok szerint került felépítésre, így rendelkezik tűzjelző berendezéssel, tűzgátló ajtókkal, stb. Nem nagy lakásszámú társasház, parkolóhely is annyi van, ahány lakás és 5 db önálló helyrajzi szám alatt kialakított, különböző méretű (1-4m2) tárolók. A társasházban a lakók és a közös képviselő közötti kommunikáció működik, a háznak külön Facebook csoportja is van. Házközponti fűtés van nagy, melegvizes puffertartállyal és két db kazánnal a biztonság kedvéért), a lakásokban gáz nincs bevezetve, de minden lakás 32A-s villamosenergia teljesítménnyel rendelkezik, ami elegendő)

A LAKÁSRÓL:
A lakás kiválasztása során fontos szempont volt, hogy ne utcafronti, de napfényes és csendes legyen, így ez a lakás ilyen szempontból tökéletes: déli fekvésű, udvarra néző, egész nap fényes, a nappaliban faltól falig, majdnem padlótól plafonig nagy üvegfelületek vannak, bukó-nyiló erkélyajtóval, a fürdőszobán és a wc helyiségen is van ablak, míg a két hálószoba délután kapja a napot, így a lakás tulajdonképpen három égtájra néz. Az összes ablakon redőny került felszerelésre beépített szúnyoghálóval. A ~10m2-es erkélyre letekerhető napellenző is telepítésre került, hogy nagy melegben és napsütésben is élvezhető legyen, ahol egyébként külön kérésre IP44-es dugalj is felszerelésre került. A lakás berendezésénél kiemelt szempont volt a gazdaságos (minden elektromos berendezés A és A+ energiahatékonyságú), de hatékony üzemeltetés és kellően pakolható, de esztétikus bútorok beszerzése. A lakásban egy 3.5kWh-s, wifi-s Panasonic klíma került telepítésre, ami távolról is indítható, kellemes hőmérsékeltet tud előteremteni központi elhelyezésnek köszönhetően az egész lakásban 1-2 óra alatt is a legnagyobb melegben, ezek mellett néma csendben üzemel és a kondenzvíz elvezetés a mosogató lefolyóba került teljesen szabályosan bűzzáróval, azaz nem az udvarra folyik. Emellett az egyik hálószobában is telepítésre került még egy klímaberendezés (tehát a lakásban 2db klíma van). Az IKEA konyha úgy került kialakításra, hogy a legfontosabb berendezéseken (mosogatógép, sütő, főzőlap) kellő mennyiségű tárolóhely is legyen, egy kvázi spájz is van. Minden egyéb bútor úgy lett megtervezve, hogy legyen megfelelő hely pakolni, de mégse legyen zsúfoltság, ugyanakkor semmi se legyen elől és esztétikus legyen, így a nappali falon egy olyan, de nem feltűnő háztartási helyiség is kialakításra került, ahol elrejthetőek a háztartási eszközök (vasalódeszka, ruhaszárító, porszívó, felmosó, stb), a fürdőszobában is minden hely kellő kényelem mellett ki lett használva, ezek mellett viszonylag új, Candy szárítós mosógép is van (amely szintén wifi-s, így távolról is indítható, ellenőrizhető), amely marad is, a szárító funkcióval elkerülhető a páraképződés. Egyetlen szobafal érintkezik csak szomszéddal a szinten, annak a fala Isotex hanggátló lapokkal és esztétikus (de akár festhető) burkolatzárással hangszigetelésre került.
Minden beépített és egyéb bútor, valamint elektromos berendezés a vételár részét képezi (kivéve gyerekszoba bútorzat).

A lakásra egész eddigi tartama alatt jellemző volt a kíméletes használat, túlzás nélkül minden újszerű, hibátlan, amely állapot fenntartását birtokba adásig szerződésben kikötve is szavatolunk, amennyiben a falszínek megfelelőek a vevőnek, úgy ez a lakás teljes mértékben költségmentes állapotú.

A TÁROLÓRÓL:
A házban összesen 5db tároló került kialakításra, önálló hrsz. alatt, ebből az egyetlen 4m2-es, azaz a legnagyobb (egyébként száraz és nagy belmagasságú, jól pakolható) tároló a lakáshoz tartozik, megvásárlása kötelező, de adott esetben a vevő azt később tovább értékesítheti, tekintettel arra, hogy négyszer annyi lakás van a házban, mint tároló, így igény garantáltan van tároló helyiségre.

A PARKOLÓRÓL:
Kettő gépkocsibeállóval tartozik a lakáshoz, megvásárlása kötelező, de adott esetben a vevő azt később tovább értékesítheti, tekintettel arra, hogy több lakó nem rendelkezik, vagy csak 1db parkolóhelye van és már jelezték az igényt parkolóhely megvásárlására.
Elektromos gépjárművel rendelkezők, vagy azt tervezők figyelmébe ajánlom, hogy a fedett parkolóhelyen (amely a legvédettebb, két oszlop között) saját villanyórából lehúzott, 3x4mm2-s kábelezésű áramforrás került kialakításra, zárható, földelt konnektorral, amely tartósan elbír 25A teljesítményt, így tartós 16A-en éjszakai töltésre is alkalmas PHEV/EV autóknál. Mivel a lakáshoz tartozó villanyórához van kötve, így ez a szabályos megoldás elszámolási gondot sem okoz, egyébként külön kismegszakítója van, a lakásból is aktiválható. A második parkolóhely felszíni beálló, a legkönnyebben parkolható hely a házban.

Amennyiben a vevőnek megfelel irodám szervezésében biztosított ügyvéd, úgy az ügyvédi költséget meg tudjuk kímélni adásvételkor, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy a vevő az adásvételi szerződés tervezetét ne tudná kellő időben véleményeztetni a saját ügyvédjével, de - vevő költségén - vevő ügyvédjével is szívesen együttműködünk.

A lakás rugalmasan, hétköznap és hétvégén is, mindig tiszta állapotban megtekinthető, egyéb felmerülő kérdés esetén állok rendelkezésre telefonon, megtekintéskor a friss tulajdoni lapokat külön felhívás nélkül is bemutatom az érdeklődőknek, kérés esetén e-mail útján is elküldöm!

Tovább olvasom expand_more
Térkép XIII. kerület, Angyalföld
BKK megállók a közelben
Éjszakai
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 1,29 millió Ft/m²
Angyalföld 1,26 millió Ft/m²
XIII. kerület 1,31 millió Ft/m²
Az átlagárat a 40-79 m² közötti, újszerű, új építésű eladó lakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m² árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 525 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch