Balástya, Csongrád-Csanád megye Eladó tanya
Telekterület 9621 m2
Azonosító: 33691403
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 329 Felfedés
Leírás

Eladó tanya (9621 m2) Balástya külterületén, ebből 4657 m2 szántó, a kivett területen jelenleg 2 lakóépület van.
Szeged agglomerációjában, 20 km-re, közvetlen az 5-ös autóút mellett, az autópályától 10 percnyire.
Békés környezetben, jó szomszédok társaságában. Termőföldek és egyéb gazdasági területek ölelésében, a falu központjától 2,5 km-re. A buszmegálló 500 –m-re található. A falu településtervében a bicikliút is szerepel.
Az ingatlan bemutatása:
A fő útról behajtva, 40 m után térkövezett parkolóba érkezünk, a tetőtér beépítéses lakóépülethez (144 m2). Nappalija energetizáló, hatalmas ablakai, dekoratív fő bejárati ajtaja egész nap sok természetes fényt enged be. Előnyös tetőszerkezete egész évben jó klímát biztosít.
Az épületben található továbbá 5 szoba, konyha, kamra, 2 fürdőszoba és egy padlás. Az emeleten lévő 3 szobához erkélyek tartoznak. 2 szoba tetőtér beépítéses, az egyikben teljes falfelületű tükörrel elválasztott gardrób is található.

A tégla építésű ház tetőtér beépítésű, 2004-től külső szigetelésű
Fűtési lehetőség termálvíz, gáz vagy vegyes tüzelésű kazán.
Padlófűtés van a konyhában és a nappaliban. A többi helyiségben radiátor.. Az épület mellett közvetlenül található vályog építésű kazánház, pince, magtár, és egy további padlás. Ezt követi egy tégla építésű tágas garázs szerelő aknával.
Az épülethez saját emésztő gödör tartozik.
A nyári konyhában is bevezetésre került a víz, a gáz és az áram.
Frekventált elhelyezkedésű telekhatár módosítással önálló értékesítésre alkalmas tanya

Továbbá az ingatlanon található egy 90 m2 lakóépület, külön bejáróval. A házban fürdőszoba, konyha, 2 szoba, kamra. Valamint külön bejáratú, csempézett tusoló és wc helyiség áll rendelkezésre, a kinti munka utáni felfrissülésre. Mellette garázs, ól jószágudvarral és emésztő gödör.
Új telepítésű, termő gyümölcsös: dió, alma, körte, cseresznye, meggy, sárgabarack. Ezen felül 2 fólia sátor, összesen 1300m2.

Az építésügyi előadó elegendő területet méretezett a 2. lakóépülethez – így ez önálló tanyaként értékesíthető.

A gazdaság szerves részét képezte, hiszen a mezőgazdasági munkát ellátó személyek szállása helyben megoldódott.

A területen található még fólia sátrak is, amellyel bőven elegendő több család zöldség igényei ellátására illetve megélhetést is biztosíthat, amennyiben közösségi gazdaságot akar elindítani.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balástya, Csongrád-Csanád megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 329
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch