Velence, Kemping utca 8. Eladó családi ház
Alapterület 181 m2
Telekterület 1065 m2
Szobák 4
Azonosító: 33669205
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 953 Felfedés
Eladó családi ház
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2024
Komfort luxus
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2024
Komfort luxus
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info Nincs gáz bekötve az ingatlanba
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség 15 000 Ft/hó
Közös költség 5 000 Ft/hó
Fűtés hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés, kandalló
Napelem van
Szigetelés van - 15 cm
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info Nincs gáz bekötve az ingatlanba
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség 15 000 Ft/hó
Közös költség 5 000 Ft/hó
Fűtés hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés, kandalló
Napelem van
Szigetelés van - 15 cm
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Szeretnél tóparton lakni? Legyen ott az állandó otthonod, ahova mások nyaralni, pihenni, kirándulni járnak!

Amennyiben egy velencei-tavi, saját stranddal rendelkező, zárt lakóparki, legmagasabb műszaki tartalommal kivitelezett igazi álomotthont szeretnél a családodnak, úgy ez a kuriózum ház, a Velencei-tó partján, Téged vár!

Ha Téged is vonz a nyugodt, de aktív kikapcsolódási lehetőségekkel teli környezet, úgy ragadd meg az utolsó lehetőségek egyikét és költözz a Velencei-tó partjára! Ez a több, mint 1.000 nm-es telken épített, Velence központjában (Ófalu), a Tótól 80 méterre, Budapesttől 25 percre, a saját strandtól fél perc sétára található, minden részletében átgondoltan megtervezett, teljesen szeparált, két házrészből álló, két külön medencés, prémium minőségű, okosotthon vezérléssel működő és számos egyedi adottsággal rendelkező, ikerház a legjobb választás.

Az ingatlan prémium lokációja és egyedi adottságai, lehetőségei révén egy igazi kuriózum és ideális választás mindazoknak, akik kizárólag magas minőségű anyagokból épített olyan otthont, vagy nyaralót keresnek, mely belső kialakításában a legapróbb részletig a saját igényei, elképzelései alapján kerül véglegesítésre.

A VelenceLakeSide ezen fejlesztése befejezéséhez közeledik, így eladásra kínáljuk a képeken látható, modern, skandináv stílusú, nagyon magas műszaki tartalmú, rendkívül alacsony rezsiköltségű, exkluzív, a Velencei-tóra panorámás családi ház teljesen szeparált nyugati ingatlanát. A 2024 tavaszán átadásra kerülő ingatlan két teljesen különálló házrészből/lakásból álló családi ház jellegű, nem szimmetrikus ikerház, mely Velence egyetlen tóparti lakóparkjában található, néhány méterre a lakópark saját, kizárólagos használatú, sójával, napozó stéggel, bejáróval és parti zuhannyal rendelkező, zárt strandjától.

Az eladásra kínált ház jogilag albetétesített kétlakásos társasházként működik, így egyértelműen meghatározott, hogy az összes, 1065nm-es telekterületből, mely telekrész tartozik az egyik, illetve a másik ingatlanhoz. Az eladásra kínált ingatlan bruttó 256nm-es, melyből a lakás belső tere 135,6nm, a Velencei-tóra panorámás emeleti terasz 44,58nm, a fedett földszinti terasz 46,00nm, amit egy részben fedett, két autós gépkocsibeálló egészít ki.

A ház kiválóan alkalmas családoknak, pároknak, de akár két generáció teljesen szeparált együttélésére is.

A VelenceLakeSide ingatlanok extra magas műszaki színvonalat, elsőosztályú kivitelezést és minőséget képviselnek (lásd a már korábban átadott házakat, referenciákat, melyek közül pár képet beletettünk a hirdetésbe is, de igény esetén, személyes referenciákat is mutatunk). Az ingatlanjaink mind prémium lokációjuk és mind az egyedi igények megvalósítására alkalmas belsőépítészeti megoldásaik és a beépített prémium anyagok, személyre szabható műszaki megoldásaik révén a legmagasabb igényeknek is megfelelnek és nagyon kedveltek a vásárlóink körében.

Ezen házunk is a legmagasabb műszaki megoldásokkal épült (mindkét házrészben külön levegő-víz hőszivattyú, házanként külön hővisszanyerős szellőztetőrendszer, mennyezet hűtés/fűtés, padló fűtés, minden nyílászárón rejtett tokos elektromos Z-lamellás zsaluzia és a nyitható ablakokon szúnyogháló, elektromos autó töltési lehetőség, napelem kiállás, okosház-vezérlés előkészítés, fatüzelésű kandalló, stb.). Nemcsak a ház nyújt kivételes kényelmet és minőséget a leendő tulajdonosának, hanem az ingatlant magába foglaló tóparti lakópark egyedi adottságai is (pl. csak az itt lakók által használható, gondozott több, mint 2.000nm-es lépcsős bejárós, zuhanyzós strand, kishajó/vitorlás vízretételére alkalmas sója, napozó stég, stb.)

A ház kívülről 95%-ban már elkészült (csak a dekorációs kőburkolat nincs még feltéve), így azonnal indulnak a leendő tulajdonosa igényeire alapján zajló belső munkálatok. Már beépítésre kerültek az egyedi, nagyon magas minőségű és energetikai tulajdonságokkal rendelkező nyílászárók, melyeken okosház-vezérléssel is szabályzható, Z-lamellás zsaluziák biztosítják a tökéletes árnyékolást, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az ingatlan rendkívül energiatakarékos működéséhez.

A leendő vevő igényei alapján történik majd a ház belső tereinek és a kert véglegese is és jelenleg még szinte minden egyedi kérést, igényt, kialakítást meg tudunk valósítani. Így az ingatlan akár teljes mértékben a leendő tulajdonosa igényeire, elvárásaira, elképzeléseire és ízlésére alakítható. Ez nemcsak a szokásos, "burkolat-falszín-beltériajtó-szaniterek" választását jelenti, hanem olyan munkálatokra is vonatkozik, mint a beltéri ajtók elhelyezése, kültéri, beltéri és terasz burkolat-, külső falburkolat, lépcsőkorlátok, külső/belső dekoranyagok kiválasztása, konyha-, kandalló-, terasz-medence-kert-öntözőrendszer kialakítás és minden egyéb olyan munkálat és műszaki kivitelezés (ház- és konyhagépesítés, házokosítás stb.) mely az előírások és tervek alapján az építkezés éppen aktuális állapotában még megvalósítható.

Az egyes ingatlanokhoz, akár saját panorámás jacuzzi, vagy saját, kizárólagos használatú medence is kérhető, mely lehet fedett, fűtött, ellenáramoltatós, masszázsfunkciós, stb., melynek árát a fenti ár nem tartalmazza.

A hirdetésben megadott ár a piacon egyedülállóan magas műszaki tartalmat és számos nem szokványos kivitelezési tételt (pl., kandalló, konyhabútor, konyhagépek, stb.) is magában foglalja és lehetőséget ad a leendő tulajdonosnak, hogy olyan lakása, háza, kertje legyen, melyet elképzel magának.

A hirdetésben megadott ár irányár (magánszemélyeknek +5%ÁFA), mely leendő tulajdonosa egyedi igényei alapján kerül véglegesítésre, így a véglegesen fizetendő vételár ezen összegnél lehet kevesebb is és több is, annak függvényében, hogy a leendő tulajdonosa mit kér (vagy mit nem kér) az önmagában is egyedülállóan magas műszaki felszereltségből.

Amennyiben a belsőterek véglegesítéséhez, vagy a ház/lakás berendezéséhez szakmai segítségre van szüksége, úgy ehhez lakberendezői segítséget nyújtunk.

Ahogy az ingatlan címéből is kiderül, a ház Velence legfrekventáltabb részén, Ófaluban, séta távolságra (kb. 300-700 méter) helyezkedik el az összes olyan szolgáltatástól, üzlettől, közintézménytől mely a napi élethez nélkülözhetetlen. (pl., óvoda, kéttannyelvű iskola /angol-magyar/, orvosi rendelő, Posta, gyógyszertár, pékség, hentes, zöldséges, dohánybolt, Velence Korzó üzletei, SPAR, Rossmann, éttermek, stb. Az autópálya autóval 3 perc, a BAH Csomópont 25 perc, míg Székesfehérvár 15 perc alatt érthető el.

Az ingatlan jelenlegi kialakításában hatalmas nappali-konyha-étkező + két (vagy három) hálószobás, három fürdőszobás, wellness/fitness helységgel rendelkező ház, melyben finn és/vagy infraszauna is elhelyezhető, de ha a leendő vevő úgy szeretné, bármelyik házunk lehet nappali + négy hálószobás is.

A ház kimagasló műszaki tartalommal, a mai kor energetikai elvárásainak maximális figyelembevételével, korszerű, minőségi anyagokból és technológiával készül, melyről - komoly érdeklődés esetén - írásos műszaki tartalmat küldünk. Így az ingatlan havi rezsije rendkívül alacsony, mely a napelem előkészítésekhez csatlakoztatható napelemrendszer révén még tovább, szinte minimálisra csökkenthető.

A VelenceLakeSide ingatlanok legfontosabb jellemzője, hogy a leendő tulajdonosa minden olyan egyedi igényét, elvárását, elképzelését igyekszünk valóra váltani, mely az adott készültségi fokban, szakmai standardok, előírások alapján még megvalósítható.

Így, amennyiben Ön, egy minden részletében a saját igényeire, elvárásaira szabott otthont szeretne Magának, úgy ne keressen tovább, hanem jöjjön el nézze meg ezt a házat! Ha tetszik, ossza meg velünk az elképzeléseit, vágyait, kéréseit és ezek alapján az Ön igényeinek megfelelően fogjuk belülről véglegesíteni (kialakítani, berendezni, személyére szabni) a házat, a kertet és a gépkocsi beállót is, melyekre konkrét javaslatokat és opciós kivitelezési lehetőségeket/ötleteket adunk.

A bemutatott képeken látható belső látványtervek csak ötlet- és irányadók, mivel az ingatlan végleges kialakítása az Ön igényei, elképzelései alapján valósul majd meg. Amennyiben igényli, szíves adunk Önnek korábbi referenciákat és akár ezen ingatlanok tulajdonosaival is egyeztethet a tapasztalataikról, elégedettségükről.

Bővebb információ és még több kép cégünk honlapján, melynek elérhetősége: VelenceLakeSide . hu, illetve a megadott telefonszámon!

Várjuk jelentkezését!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Velence, Kemping utca 8.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 1,04 millió Ft/m²
Fejér megye 789,41 ezer Ft/m²
Velence 891,97 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 150-199 m² közötti, újszerű, új építésű eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 953 Felfedés
Kérj egyedi kedvezményes lakáshitel ajánlatot hitelszakértő partnereinktől
Money Network
Kelemen Mónika
Kelemen Mónika Gárdonyi járás Megnézem Megnézem
Money Network
Németh Zoltán
Németh Zoltán Gárdonyi járás Megnézem Megnézem
Money Network
Abai-Nagy Lászlóné
Abai-Nagy Lászlóné Gárdonyi járás Megnézem Megnézem
Money Network
Fajcsi Zoltán
Fajcsi Zoltán Gárdonyi járás Megnézem Megnézem
Money Network
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch