XXII. kerület, Nagytétény Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 180 m2
Telekterület 3165 m2
Azonosító: 33658115
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 533 Felfedés
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

IGAZI KURIÓZUM! Nagytétényben kitűnő adottságokkal rendelkező, némi felújításra szoruló kereskedelmi ingatlan eladó. A 3200 nm ingatlan egy 2000 nm-es telek+ 1200nm 6 hajós 3 bejáratos pincéből áll. A telken található egy bruttó 180nm-es, nettó 160 nm kétszintes ház/iroda.
Felső szint jelenleg loft kialakítású, de könnyedén több szobát ki lehet alakítani. A ház téglából épült és részben szigetelt Egyedi lépcsőfeljáróval és normál konyha van kialakítva. A fürdők 80% ban fel lettek újítva.


A telek 7m széles kapuval, részben lebetonozva ipari felhasználásra alkalmas. A pince autóval járható, állandó hőmérsékletű, szellőztethető, zöldség, bor tárolásra, gombatermesztésre kiválóan alkalmas vagy egyéb gazdasági tevékenységre. Ideális lehet olyan vállalkozásnak/magánszemélynek, aki nagyobb tételben gondolkodik fermentáló manufaktúrában. A pincéket akár egyenként is ki lehet adni.
Az ingatlan Budapest területén fekszik, jól megközelíthető az M0-ról, illetve a 7-es útról, 25 percre a belvárostól.
Az ingatlant ajánlom annak, aki a pincerendszer előnyeit ki tudja használni, hasznosítani. A pinceágak mészkőbe vájt járatok. A hőmérséklet 12-16 fokos, relatív páratartalom kb 80 % évszaktól függetlenül. Ezek a paraméterek kiválóak borászati, pezsgőgyártási/tárolási tevékenységhez.
Nem véletlen, hogy Budafok-Tétény a bor és pezsgőgyártás központja. A pincéket sokan használják a környéken gombatermelésre, de bizonyos zöldségek pl. Burgonya, potato, sütőtök, hagyma, zeller, répa tárolására is alkalmasak. A pincét sok éven keresztül a Bp-i Zöldért használta tárolásra.
Az ingatlan besorolása zárkert. Összközműves ipari árammal.
Felső szint jelenleg loft kialakítású. Egyedi lépcsőfeljáróval és normál konyha van kialakítva. A fürdők 80% ban fel lettek újítva.


真正的好奇心!一处功能优良、需要翻新的商业地产正在出售。该物业占地 3,200 平方米,由 2,000 平方米地块 + 1,200 平方米 6 开间地下室(带 3 个入口)组成。该地块有一栋两层住宅/办公室,总面积180平方米,净面积160平方米。
上层目前是阁楼设计,但可以轻松创建更多房间。房子是用砖砌成的,部分隔热,有一个独特的楼梯和一个普通的厨房。 80%的浴场已经翻新。


该场地适合工业用途,大门宽 7m,部分采用混凝土。地窖可开车进入,恒温、通风,非常适合储存蔬菜和酒、种植蘑菇或进行其他经济活动。对于正在考虑在发酵工厂进行大批量生产的企业/个人来说,它可能是理想的选择。酒窖甚至可以单独出租。
该物业位于布达佩斯,可从 M0 和 7 号公路轻松抵达,距离市中心 25 分钟路程。
我向那些可以利用地窖系统的人推荐该酒店。地窖的分支是在石灰岩上雕刻的通道。气温12-16度,相对湿度不分季节80%左右。这些参数非常适合酿酒和香槟生产/储存。
布达福克-泰泰尼成为葡萄酒和香槟生产中心并非巧合。该地区许多人使用地窖来生产蘑菇,但某些蔬菜,例如蘑菇,也被用来生产蘑菇。它们还适合储存土豆、南瓜、洋葱、芹菜和甜菜。该酒窖多年来一直被 Bp-i Zöldért 用作储藏室。
该物业被归类为封闭花园。具有工业用电的公用事业。
上层目前设计为阁楼。它有一个独特的楼梯和一个普通的厨房。 80%的浴场已经翻新。

Tovább olvasom expand_more
Térkép XXII. kerület, Nagytétény
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 533
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch