Karcag, Jász-Nagykun-Szolnok megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 729 m2
Közvetítői azonosító: COM T036292 Azonosító: 33641101
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna utcában
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna utcában
Leírás

Karcag Jász-Nagykun-Szolnok vármegye ÉK-i szélén, Szolnok és Debrecen között 4-es számú főútvonal és a 100-as vasútvonal mellett fél úton helyezkedik el. A 20.000 fős város a Nagykunság Fővárosa. Itt található a Kátai Gábor Kórház, mely a környék egészségügyi ellátását biztosítja. A városban számos bölcsőde, óvoda, általános iskola és két középiskola is üzemel. A mindennapi élethez szükséges nagy kereskedelmi láncoknak is található itt üzlete, így ez a település egy jól élhető, folyamatosan épülő és szépülő, a régió központját biztosító városa.

Ezen településen, a központhoz nagyon közel, egy csendes, kertvárosi rész mellékutcájának egyik zugában ajánlok megvételre egy 729 négyzetméteres, építési telket. A telken állt egy öreg épület, melyet a jelenlegi tulajdonos lebontott és eltakarított, így az azonnal beépíthető. LK2-es besorolású telek, mely a környezetre jellemzően 60%-ban beépíthető. Előnye, hogy telken belül megtalálható a víz, gáz, valamint elektromos lecsatlakozás. Egyedül a közművek közül a csatorna nincs bevezetve, de a zugban, a telekhatáron az is megtalálható és beköthető. Jelenleg a telken áll egy nagy diófa és egy másik nagy lombos fa, valamint egy téglával kirakott ásott kút.

Ajánlom mindazoknak, akik az életüket egy nyugodt, csendes környezetben képzelik el és mindez a város központjától gyalogosan is 5 percre van. Mivel a telek 60 %-ban beépíthető, akár befektetésnek is kiváló lehetőség, hisz itt kényelmesen elfér akár egy 4 lakásos társasház is!
Amennyiben a leírtak alapján felkeltettem az érdeklődését, kérem az elérhetőségeimen keressen, egyeztessünk időpontot és velem személyesen is meggyőződhet a telek nagyszerű adottságaival.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!
A Magyar Állam által biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.
Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

tiszatoregio karcag epitesitelek gyogyfurdo tiszato

Tovább olvasom expand_more
Térkép Karcag, Jász-Nagykun-Szolnok megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch