VIII. kerület, Józsefváros - Csarnoknegyed Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 3159 m2
Azonosító: 33632015
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 355
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!!

APARTMANHOTELNEK ALKALMAS ÉPÜLET ELADÓ A VIII. KERÜLETBEN. EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS !!! 8. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A JÓZSEF KÖRÚT VONZÁSKÖRZETÉBEN A RÁKÓCZI TÉRNÉL ELADÓ ÉPÜLET, EREDETILEG HOTELNEK SZÁNT INGATLAN!

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Az épület zárt sorúan helyezkedik el a telken, a pinceszinten és a földszinten teljesen beépült az építési terület, az emeleti szinteken két kis belső udvar lett kialakítva.

A tervezett épület 3 pinceszintes + földszint + 7 emeletes, magas-tetős kialakítású. Az épület építménymagassága 24,414 m. A 3 db pinceszint megközelítését gépkocsival, autólifttel tervezték, a födémáttöréseit kihagyták és vasbeton körítő falát megépítették.

A 3 pinceszinten a teremgarázs ÖSSZESEN 21 db gépkocsi tárolására alkalmas. A földszintről indul a második lépcsőház az emeleti szintek felé. A földszint monolit vasbeton tartószerkezetű. Az általános emeleti szinteken (1-6) az ugyancsak monolit vasbeton tartószerkezet készen van. Az emeleti szintek a két lépcsőházon és a liften keresztül közelíthetők meg.

A 6 emeletnél az utca felé már tető van kialakítva. A 7. emelet az utca felé tetőtéri szint, a belső udvarok felé teljes szint. A 7. emelet felett három gépészeti felépítmény épült meg. A közművek már be vannak vezetve, új tulajdonosa eldöntheti, hogy mit szeretne kialakítani belőle, akár teljes-értékű lakásokat egy - egy szinten vagy külön szobákat vizesblokkal rövid távú kiadásra, esetleg hotelnek / szállónak, gyógyászati központnak, cég központnak, iroda háznak is tökéletes választás. - Telek területe: 379,00 m2 - Övezeti besorolás: VK-VIII-1

- Épület össz. nettó alapterülete 3158,89 m2 Az épület rugalmasan megtekinthető reggel 9 és este 6 között a hét bármely napján.

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Köszönöm megtisztelő figyelmét. Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, illetve az OTP teljes kínálatával kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon keresni a hét bármely napján reggel 9 és este 9 között. Ügyfeleinknek minden szolgáltatásunk (valóban) díjmentes, akár ingatlanokkal kapcsolatban, akár hitelügyintézés, CSOK, Babaváró vagy bármilyen pénzügyi tanácsadásban örömmel állunk rendelkezésére.

Referenciaszám: M232759

Tovább olvasom expand_more
Térkép VIII. kerület, Józsefváros - Csarnoknegyed
BKK megállók a közelben
Metró
Éjszakai
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 474,83 ezer Ft/m²
VIII. kerület 1,62 millió Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 355 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch