Szabadkígyós, Békés megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 700 m2
Telekterület 10914 m2
Közvetítői azonosító: COM HK-4397601 Azonosító: 33614246
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 475
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány EE
Energetikai tanúsítvány EE
Leírás

Békés vármegye székhelyétől Békéscsabától 10 km távolságra, Szabadkígyóson, 126 m2 alapterületű családi ház, és a mellette lévő 574 m2 hasznos alapterületű étterem és panzió ELADÓ! Az ingatlan Magyarország legjelentősebb neoreneszánsz stílusú palotája, a 2022-ben felújított Wenckheim-kastély parkjának közvetlen szomszédságában található. A hozzátartozó telek 10.914 m2 nagyságú, melyből 1630 m2 a lakóházhoz tartozik és 9284 m2 pedig az erdő területe, mely védett természeti terület. Az ingatlan mellett található az Ókígyósi Aranyménes lovardája, a világszerte ismert és híres lipicai lovakkal. A 2006-ban épített duplakomfortos családi ház a földszinten tágas nappali, előszoba, közlekedő, konya-étkező, kamra, kádas fürdőszoba, külön wc kialakítású. A tetőtérben 3 szoba, közlekedő, kádas és tusolókabinos fürdőszoba, külön wc, és háztartási helyiség található. A gépkocsik tárolására 2 állásos elektromos működtetésű Hörmann kapus garázs szolgál. Az épület falazata 52 cm vastagságú: 30-as Porotherm tégla, melyen 5 cm hungarocell szigetelés van, ezt követően 5 cm légrés és 12 cm vastagságú kisméretű tégla fedés. Az épület fűtése és meleg víz ellátása turbós gáz kazánról történik. A hő leadása a földszinten a padlón, a tetőtérben radiátorokon keresztül történik. A nappaliban kandalló is működtethető. A hűtésről és igény szerint a fűtésről légkondícionáló berendezés gondoskodik. A tégla falazatú étterem (földszint) és panzió (tetőtér) épületének felújítása folyamatban van. A poroszsüveg-boltozatú étterem, a konyha és a mosdók kialakítása során megvalósult: az elektromos hálózat teljes cseréje, a víz és szennyvízhálózat kiépítése és a csatlakozási pontok kialakítása, a külső és belső nyílászárók cseréje, a féri és női és a mozgáskorlátozott mosdók kialakítása, valamint a melegkonyha működtetéséhez szükséges helyiségek kialakítása. Elkészült a gáz-cirkó rendszerű fűtésrendszer, a közösségi terekben padlófűtéssel, az egyéb helyiségekben radiátorokkal. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja. A tetőtérben tervezett 14 szobás panzió terv dokumentációját a hirdetési képanyag tartalmazza. A felújított Wenckheim kastély kiemelkedő turisztikai vonzereje miatt ajánlom ingatlant, elsősorban a befektetőknek, a vendéglátással foglalkozóknak, akik felismerik a hely hosszú távú üzleti lehetőségét, illetve azon családoknak akik szeretik a különleges környezetet, a csendet, nyugalmat és szeretik a lovakat! Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ---------------------------- Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szabadkígyós, Békés megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 200 ezer Ft/m²
Békés megye 115,74 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 475
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch