Szabadkígyós, Békés megye Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 128 m2
Telekterület 10914 m2
Szobák 4 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM M239853 Azonosító: 33612173
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 475
Eladó hétvégi házas nyaraló
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001 és 2010 között
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna nincs
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001 és 2010 között
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna nincs
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, kandalló, hűtő-fűtő klíma
Napelem nincs
Szigetelés van - 10 cm
Energetikai tanúsítvány EE
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, kandalló, hűtő-fűtő klíma
Napelem nincs
Szigetelés van - 10 cm
Energetikai tanúsítvány EE
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Békés vármegye székhelyétől Békéscsabától 10 km távolságra, Szabadkígyóson, 126 m2 alapterületű családi ház, és a mellette lévő 574 m2 hasznos alapterületű étterem és panzió ELADÓ! Az ingatlan Magyarország legjelentősebb neoreneszánsz stílusú palotája, a 2022-ben felújított Wenckheim-kastély parkjának közvetlen szomszédságában található. A hozzátartozó telek 10.914 m2 nagyságú, melyből 1630 m2 a lakóházhoz tartozik és 9284 m2 pedig az erdő területe, mely védett természeti terület. Az ingatlan mellett található az Ókígyósi Aranyménes lovardája, a világszerte ismert és híres lipicai lovakkal. A 2006-ban épített duplakomfortos családi ház a földszinten tágas nappali, előszoba, közlekedő, konya-étkező, kamra, kádas fürdőszoba, külön wc kialakítású. A tetőtérben 3 szoba, közlekedő, kádas és tusolókabinos fürdőszoba, külön wc, és háztartási helyiség található. A gépkocsik tárolására 2 állásos elektromos működtetésű Hörmann kapus garázs szolgál. Az épület falazata 52 cm vastagságú: 30-as Porotherm tégla, melyen 5 cm hungarocell szigetelés van, ezt követően 5 cm légrés és 12 cm vastagságú kisméretű tégla fedés. Az épület fűtése és meleg víz ellátása turbós gáz kazánról történik. A hő leadása a földszinten a padlón, a tetőtérben radiátorokon keresztül történik. A nappaliban kandalló is működtethető. A hűtésről és igény szerint a fűtésről légkondícionáló berendezés gondoskodik. A tégla falazatú étterem (földszint) és panzió (tetőtér) épületének felújítása folyamatban van. A poroszsüveg-boltozatú étterem, a konyha és a mosdók kialakítása során megvalósult: az elektromos hálózat teljes cseréje, a víz és szennyvízhálózat kiépítése és a csatlakozási pontok kialakítása, a külső és belső nyílászárók cseréje, a féri és női és a mozgáskorlátozott mosdók kialakítása, valamint a melegkonyha működtetéséhez szükséges helyiségek kialakítása. Elkészült a gáz-cirkó rendszerű fűtésrendszer, a közösségi terekben padlófűtéssel, az egyéb helyiségekben radiátorokkal. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja. A tetőtérben tervezett 14 szobás panzió terv dokumentációját a hirdetési képanyag tartalmazza. A felújított Wenckheim kastély kiemelkedő turisztikai vonzereje miatt ajánlom ingatlant, elsősorban a befektetőknek, a vendéglátással foglalkozóknak, akik felismerik a hely hosszú távú üzleti lehetőségét, illetve azon családoknak akik szeretik a különleges környezetet, a csendet, nyugalmat és szeretik a lovakat! Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ---------------------------- Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szabadkígyós, Békés megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 1,09 millió Ft/m²
Békés megye 1 millió Ft/m²
Az átlagárat a 120-149 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 475 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch