Bátaszék, Budai utca Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 1442 m2
Azonosító: 33607677
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 967 Felfedés
Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

Bátaszéken a volt kaszinó épülete eladó. Jelenleg felújítás alatt, az utcafronti részen üzlet ,hátul lakás , az emeleti részhez nem lett még alakítva. Az ingatlanba több funkció részére is hasznosítható.Ezért kiváló befektetés céljára.
Bátaszék város Tolna megye Szekszárdi járásában. Szekszárdtól 18 km-re-délre található, az 55-ös és 56-os országutak találkozásánál helyezkedik el. Környező települések. Nyugatra Mórágy, Mőcsény, északnyugatra Bonyhád (22 km), északra Várdomb, Szekszárd (18 km), északkeletre Alsónyék, keletre Pörböly, Baja (20 km), délre Báta, Dunaszekcső, Mohács. TISZTELT VÁSÁRLÓ! Hitelre van szüksége? Mi segítünk! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik. Jöjjön el , nézzük meg együtt és szeresse meg a várost , a környezetet, és az ingatlant !

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bátaszék, Budai utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 967
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch