Szentgyörgyvár, Zala megye Eladó külterületi telek
Telekterület 13459 m2
Azonosító: 33597155
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

Szentgyörgyvár zártkerti részén ajánlom figyelmükbe ezt a jó méretű telket. Az év bármely szakában megközelíthető. Minimális lejtése van. Gyümölcs fákkal, díszfákkal, beültetett. Egy része mezőgazdaságilag művelt, illetve konyha kert is lett kialakítva. A földhivatali térképen egy épület is látható melyet idő közben elbontottak, de ez külön engedély nélkül vissza állítható. A terület beépíthetősége 3 %. Vilany kb 200 m-re található. Víz cisz-ternával vagy fúrt kúttal megoldható.

-13450 mn terület
-3 % beépíthetőség
-csend, nyugalom
-könnyen megközelíthetőSzentgyörgyvár a 76-os másodrendű út mellett fekszik, tőle nem messze, délre halad el a 75-ös másodrendű főút is, illetve itt indul, a község területének északi részén, Kehidakustány (Kustány) felé a 7335-ös út.
Elérhető a község Alsópáhok felől is, a 7351-es útból a Nemesboldogasszonyfára induló 73 174-es számú mellékútra kanyarodva, majd körülbelül 1 kilométer után abból egy önkormányzati útra jobb felé letérve.
A településre Keszthelyről és Hévízről sűrűn érkeznek autóbuszok. Az itteni körjegyzőség központ-ja Sármelléken van.HÍVJON BIZALOMMAL

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szentgyörgyvár, Zala megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch