Tornyosnémeti, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 250 m2
Azonosító: 33576998
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 731
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A TORNYOSNÉMETI HATÁRÁTKELŐNÉL...
Eladásra kínálunk Tornyosnémetiben a határátkelőnél egy bevezetett, jelenleg is működő képes vendéglátó egységet.
Az ingatlan falazata tégla, teteje lapostető, lemezzel fedve, körben csatornázva.
Az épület 250 m2, melyben kialakítottak egy Nemzeti Dohányboltot, egy kisebb étterem-kávézót, valamint itt működik egy autópálya matrica értékesítő hely is. Továbbá kialakításra került egy kisebb ajándék bolt is, ez a rész jelenleg nem működik. Az étterem részhez kapcsolódóan minden kiszolgáló helyiség (hús előkészítő, zöldség előkészítő, szárazáru raktár, göngyöleg raktár, női-férfi WC, öltöző, zuhanyzó stb.) rendelkezésre áll.
A helyiségek járólappal fedettek, a falak festettek. A vendéglátó egység előtt fedett terasz nyújt kellemes pihenő helyet a vendégek számára, de lehetőség van kerthelyiség létrehozására is. Az ingatlan előtt aszfaltozott parkoló helyek találhatóak.
Közmű szempontjából a vízellátás saját kútról megoldott, melyet minden évben bevizsgál az ÁNTSZ és minden évben kiváló minősítést kap. A szennyvíz derítős, áram van az ingatlanban. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal és hűtő-fűtő klímákkal megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan statikailag kiváló állapotban van.
Kész tervvel rendelkezik az épület egy tetőszint kialakítására, mely panzióként funkcionálhat, akár kamionos pihenőként is.
Az új Kassa-Miskolc autópálya melletti fekvése miatt remek befektetési lehetőség mindazoknak, akik szeretnék a kreativitásukat, energiájukat egy kész, működő vendéglátó egységben kamatoztatni. Mindemellett a dohánybolt és az autópálya matrica értékesítés plusz jövedelemforrás.
Közelben a Hernád, mely kiváló horgászási lehetőséget nyújt. A környéken fantasztikus kiránduló helyek találhatók.
Ki senergia ráfordítással könnyen felvirágoztatható! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű lehetőség, kérem keressen akár hétvégén is.
Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll kedves partnerei rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelügyintéző, energetikus, ügyvéd várja Önöket.
Ne habozzon!!! Hívjon MOST!!!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tornyosnémeti, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 100 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 245,22 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 731
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch