Békés, Békés megye Eladó telephely
Alapterület 1500 m2
Telekterület 2466 m2
Közvetítői azonosító: COM 360864 Azonosító: 33576004
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 571 Felfedés
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Áresés!!!
Nagy területű ipari ingatlan sok lehetőséggel eladó

Békéscsabától 10 percre, Békés város egyik fő utcája mentén található ingatlan 3 x 60 amper használatát teszi lehetővé. Így, akár többféle tevékenység működtetése is megoldható párhuzamosan egymás mellett. A 2466 m2 területen egy 1500 m2-es épület található, melynek több, utcáról nyíló bejárata is van. A ház előtt, az utcán aszfaltozott parkoló lett kialakítva. Az udvar teljes egészében betonozott, ahol még egy fedett különálló szín is helyet kapott. A széles bejáró, kapu 6 m, így kamionok, nagyobb autók is be tudnak állni. Az épület tégla építésű és több mint tíz helyiségből áll, melyek leginkább raktározásra, üzletek kialakítására alkalmasak. A belső hosszú folyosón kicserélték a nyílászárókat. Jelenleg két üzlet működik az épületben: egy vegyes bolt 150 m2-en és egy fürdőszoba szalon 250 m2 területen. Ezek a helyiségek fűtve vannak vegyes tüzelésű kazánnal működtetett radiátorokkal.
Üzem, lerakat, raktározás, boltok, üzletek, irodák? Attól függ mit szeretne. Használja ki a kínálkozó lehetőséget és alakítsa ki itt a vállalkozását.
Az ingatlan bérlésére is van lehetőség.
Kérdésével kapcsolatban keressen telefonon:
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Békés, Békés megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 66 ezer Ft/m²
Békés megye 121,66 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 571 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch