Pécsvárad, Belváros Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 860 m2
Telekterület 1464 m2
Azonosító: 33573004
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 743 Felfedés
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladó Pécstől 15 perc autóútra egy modern, jól működő, gazdaságos üzemeltetésű pálinka főző üzem, gyümölcsfeldolgozóval, gyümölcslé gyártó egységgel és lekvár készítő üzemmel kiegészítve.. 1464 nm telken több épületegység került kialakításra. A felépítmények összesen 860 nm-t foglalnak el a területből. Az utcafront felől egy 320 nm-es épület foglal helyet, melyben a jelenlegi tulajdonos egy 5 lakásos apartmanház kialakítását tervezte. Ezt családi okok miatt nem alakították még ki. 210 nm-en egy régi épület teljes körű felújításával alakítottak ki több helységet. Itt raktár, lekvárkészítő üzem és szociális helyiségek találhatóak. Ennek az épületegyüttesnek a folytatásaként pár éve építették hozzá magát a pálinkafőző egységet és gyümölcsprés üzemet. Az udvar végében 145nm-es tárolásra alkalmas féltető és egy 36 nm-es hűtőház kapott helyet. Az üzem teljes a működtetéshez szükséges gépparkkal, eszközökkel és engedélyekkel együtt kerül értékesítésre. A vállalkozás folytatásához az új tulajdonos nem csak minden kezdeti segítséget megkap, de egy hosszútávon maradni kívánó minden folyamatot jól ismerő alkalmazottal is számolhat.

A gyümölcsprés üzemben gyümölcsmosó, daráló, pasztörizáló és csomagoló berendezések találhatóak.

A pálinka készítő üzemben egy 100 egy 200 és egy 400 liter kapacitású villamos energiával működő pálinkafőző berendezés üzemel. Eddig lakossági főzés működött, de a kapacitás lehetővé teszi a saját márkás termékek készítését egyaránt.

Az üzem jól átgondolt, energiatakarékos módon került kialakításra. A tetőkön lévő 34 KW napelem teljesítménye teljesen fedezi az üzem működéséhez szükséges energiamennyiséget! A fűtés hasonlóan takarékos módon lett kialakítva.

Ha szeretne egy kiváló befektetést, egy jól jövedelmező családi vállalkozást akkor csak telefonálnia kell!

-Cégünk 25 éves tapasztalattal segít a Tulajdonosoknak a lehető LEGGYORSABBAN, KORREKT PIACI ÁRON értékesíteni az ingatlanát.
-Ingatlana értékesítésének érdekében országosan SZÁMOS INGATLAN IRODÁVAL EGYÜTT DOLGOZUNK.
-Megbízóink BIZTONSÁGA érdekében SZŰRT BELSŐ ADATBÁZISSAL rendelkezünk. Belföldi és külföldi partnereink részére folyamatosan keresünk ingatlanokat.
-INGYENES ÉRTÁKMEGHATÁROZÁSSAL segítjük a tulajdonosokat a valós piaci ár megállapításában.
-MINŐSÉGI, FIZETETT HIRDETÉSEKET helyezünk ki az elérhető összes platformra.
-Csak VÉGZETT INGATLANÉRTÉKESÍTŐ kollégákkal dolgozunk.
-Irodánk által hirdetett összes ingatlanba CSERE ÉS INGATLAN BESZÁMÍTÁS lehetséges.
-A legjobb hitelintézetekkel együtt dolgozva segítjük ügyfeleink HITELÜGYINTÉZÉSÉT.
-INGYENES JOGI HÁTTERET BIZTOSÍTUNK. Minden jogi dokumentum, adás-vételi szerződés, ügyvéd általi áttekintését biztosítjuk.
-EGYEDI KÖZVETÍTÉSI JUTALÉK megbeszélése.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pécsvárad, Belváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 743
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch