Szolnok, Alcsi városrész Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 300 m2
Közvetítői azonosító: COM M237859 Azonosító: 33549817
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 424 Felfedés
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Befektetők, vállalkozók figyelem!

Szolnokon, a Holt-Tiszaparttól néhány perc sétára eladásra kínálunk egy magas színvonalon kialakított, átgondolt térkihasználtságú, jelenleg kávézóként illetve rendezvény házként üzemelő épületkomplexumot.
Az ingatlan 300 nm, 2021-ben teljes felújításon esett át, ez magába foglalja a nyílászárók, a víz és villanyvezetékek cseréjét is. Az épületet lindab tetővel fedték, korszerű hőszigeteléssel segítik a kondenzációs fűtést. Kamerás biztonsági rendszert, központi elszívást illetve hangrendszert alakítottak ki. Igény esetén emelet ráépítés lehetséges.
A telek 3107 nm, az épületen kívül 500 nm pázsit öntözőrendszerrel, termő diófák , 100 nm fedett és nyitott wpc-vel burkolt terasz teszi hangulatossá a kertet.
A parkolás ingyenes, 20 gépkocsi beállót alakítottak ki az épület előtt illetve telken belül.
Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt. Kialakításakor figyelembe vették, hogy kis ráfordítással átalakítható legyen, akár étterem, panzió, de magán óvoda, nyugdíjas otthon is üzemeltethető. De ha valaki nyugalomra, csendre vágyik közel a vízparthoz akkor nyaralónak de állandó otthonnak is kiváló lehet.
Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető, igény esetén teljes berendezéssel is értékesítik, ez külön megállapodás részét képezi.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szolnok, Alcsi városrész
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 424 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch