XXI. kerület, Hollandi út Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 340 m2
Azonosító: 33543651
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 773 Felfedés
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

XXI. kerület, Csepel-Királyerdőben, a Hollandi úton eladó egy vegyes funkciójú használatra kiváló ikerházfél.
Az ingatlan tulajdonosai között használati megosztási szerződés készült, így jogi helyzete maximálisan rendezett, hitelre is könnyen megvásárolható.

Az eladó ikerházfélhez tartozó telekterület 280 nm.
A földszinten korábban étterem üzemelt. Ez a szint 220 nm alapterületű, számos helyiséget magában foglal, közük férfi, női, személyzeti wc-t, öltözőt is. Ez a szint kiválóan alkalmas arra, ha valaki a lakó funkció mellett vállalkozásának is helyet keres, lehet ez akár iroda, szépségszalon, edzőterem, vagy olyan kereskedelmi/vendéglátó egység, amelyhez a szabályozásnak megfelel. Étterem, melegkonyha funkció kizárt, mert már nincs külön gazdasági bejárat az alapanyagnak. Alatta 40 nm-es pince van.

Az első és második emeleten lakás van kialakítva. Az első emelet 49 nm-es, itt található meg a konyha, a nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba. A nappaliból nyílik egy 5 nm-es erkély és egy 81 nm-es terasz panorámával a Kis-Dunára és az előtte lévő zöldterületre. Van még egy további lapos tetőrész is, amely használható.

A második emeleten jelenleg egy hálószoba, tágas közlekedő, tágas, két helyiségből álló, kádas fürdőszoba van. Átalakítással kialakítható további egy hálószoba is, korábban is úgy volt.

A lakórész felújításának befejezéséhez már csak a beltéri ajtóknak kell bekerülniük.

A házban két gázkazán is üzemel, a földszinten egy régi típus, amely el tudná akár látni a teljes házat, fent pedig egy modernebb, zárt égésterű. A fűtést a lakórészen a hidegburkolatok alá beépített fűtőszőnyeg is segíti.

Három villanyóra van, a vállalkozási tevékenységre használt földszinten 3x25A, fent a lakórészhez 3x16A, valamint egy vezérelt (éjszakai).

További információkért, vagy bármilyen felmerülő kérdéssel, illetve a megtekintéséhez telefonon tud elérni.

Tovább olvasom expand_more
Térkép XXI. kerület, Hollandi út
BKK megállók a közelben
Éjszakai
948
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 773 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch