XIX. kerület, Kispest Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 621 m2
Közvetítői azonosító: COM M235545 Azonosító: 33528956
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 292 Felfedés
Eladó irodahelyiség irodaházban
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 3
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Napelem nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 3
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Napelem nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Az ingatlanegyüttes akár céggel együtt is megvásárolható. Egyben vagy akár külön-külön is!

Eladó Budapest XIX. kerületében, belvárostól 11 km-re elhelyezkedő kiváló állapotban lévő újszerű ingatlan. A két telek alapterülete összesen 750 m2 amelyen egy 415 m2-es irodaház illetve egy 206 m2-es kétgenerációssá alakítható lakás található.

1. IRODAHÁZ:

A fő ingatlan (telek alapterülete 545 m2 ) 1997-ben épült, de azóta 2006-ban és 2017-ben is teljes felújításon (elektromos vezetékezés, fűtés korszerűsítés, vízvezeték csere, épület szigetelése, tető felújítása) esett át. Az ingatlant az első felújítás során alakították át irodaházzá, amely jelenleg is irodaházként üzemel. Az épület 3 emeletes plusz az alagsori rész. A telken 13 parkolóhely található, de a környéken a parkolási lehetőség is ingyenes. Az ingatlan rendelkezik felszerelt riasztó és kamera rendszerrel plusz szerverszobával. Teljesen korszerűsített, klimatizált. Az épületben 10 irodává alakított helyiség található, plusz teljesen felszerelt konyha 3 mellékhelység, és az alagsori rész. Az ingatlan külön helyrajzi számmal rendelkezik és tehermentes. Az alsó szinten található vezetői irodához tartozik külön egy fürdőszoba zuhanyzóval. Az udvar automata öntöző rendszerrel ellátott. A belső udvarra távirányítású elektromos kapun keresztül lehet bejutni, emellett a személy bejáró is elektromosan, telefonnal is nyitható.

1. OFFICE BUILDING LOCATION
The property is located in the 19th district of Budapest, ca. 11 kms from the centre of the city. The surrounding plots are residential and small commercial properties.
TECHNICAL DESCRIPTION
Year of Construction: 1997
Refurbished: 2006/2017 The subject property was respositioned and refurbished into an office building in from a residential building. The building has 3 storeys plus a basement. The plot is zoned residential L2/A-XIX/Z. The property is in below novel condition.
AREA
Land area: 545 sqm
Building area: 415 sqm

2. LAKÁS:
Ugyanitt eladó Budapest XIX. kerületében, belvárostól nem messze csendes utcában elhelyezkedő kiváló állapotban lévő társasházi lakás, külön bejárattal és lekerített kertrésszel. A lakás 206 m2 -es kétszintes, külön bejáratú, a telek ráeső saját alapterülete 205 m2 . A felső szint 90 m2, az alsó szint 80 m2, plusz 36 m2 pince. Az alsó szinten lévő lakás jelenleg raktárként üzemel, ahol található 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, terasz. A felső szint stúdió lakásként funkcionál, amelyhez tartozik egy nagyobb fürdőszoba zuhanyzóval. Az egész ingatlan 2019-ben teljes felújításon esett át, klimatizált, riasztó és kamera rendszerrel ellátott. Az udvar jelenleg egybenyitott a mellette fekvő irodaházéval, de leválasztható. Külön helyrajzi számmal rendelkezik és tehermentes. A környéken a parkolás ingyenes.

2. RESIDENTIAL BUILDING LOCATION
The property is located in the 19th district of Budapest, ca. 11kms from the centre of the city. The surrounding plots are residential and small commercial properties. TECHNICAL DESCRIPTION:
Year of Construction: 1960
Refurbished: 2019 The building has 2 storeys plus a basement.The plot is zoned residential L2/A-XIX/Z. The property is in below novel condition.
AREA
Land area: 205 sqm
Building area: 206 sqm

Tovább olvasom expand_more
Térkép XIX. kerület, Kispest
BKK megállók a közelben
Villamos
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 292
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch