Budajenő, Templomvölgy villapark Eladó lakóterület
Telekterület 78941 m2
Azonosító: 33518280
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 456 Felfedés
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóterület
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

ELADÓ 17 db ÖSSZKÖZMŰVES, BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELKEK.

Fekvés: Budajenő Budapest központjától 22 km-re nyugat-északnyugati irányban, Budakeszitől 10 km-re-északnyugatra található, a Zsámbéki-medence északkeleti peremén közlekedését az M1 autópálya, illetve buszjáratok oldják meg.

A beruházási – fejlesztési célra előkészített ingatlanok teljes köre teljesen közművesített (minden
egyes telekre bevezetett, telken belüli közművek), telekkönyvileg rendezett, jogtiszta, minden tehertől
(hitelektől, jelzálogoktól, egyéb szolgalmi jogoktól, bontandó részektől, régészeti feltárási igényektől) mentes, 2 tulajdonos által birtokolt belterületi építési telek ingatlan.

LKe-7/1, 8/2. FEJLESZTÉSI ÖVEZETBEN 17 DB

Az eladásra kínált ingatlanok előkészítési munkái az utóbbi 15 évben zajlottak, és 2021.-re készültek el. Az ingatlanok teljes körű fejlesztését (tulajdon szerzések, terület rendezések, telek alakítások, telek földmérői kimérések, földhivatali nyilvántartások, teljes körű közmű beruházások korszerű kiépítése, üzembe helyezése -átadása a közmű üzemeltetőknek- úthálózat, víz,-gáz,-
elektromos ellátás) a tulajdonos mérnök – beruházó - ingatlan fejlesztő irányította, folytatta le, és finanszírozta.
A közterületek utak térvilágításának kiépítését a helyi önkormányzat a jövőben végzi (a térvilágítás beruházás előkészítési folyamatban van), amelyek már a legkorszerűbb, sziget üzemmódban működő napelemes világítótestek lesznek.


RESIDENCE TELEK CSOPORT 17 db telek 2600-4004 nm
Lke-7/1. és Lke-8/2 Kisvárosias lakóépületek

BEÉPÍTÉSI MÓD: Szabadonálló

BEÉPÍTHETŐSÉG % Lke-7/1 25%; Lke-8/2 20%
HOMLOKZAT MAG.4,5m
TERV: részben van

Beruházási, tervezési, ütemezési előnyök: a telek vételt követően szinte azonnal megkezdhető a beruházás, terület előkészítésre, tervezésre, engedélyeztetésre készen áll.
Ezen a presztízs fejlesztési területen a Vevő birtokolhatja az új fejlesztésű terület egyetlen, legnagyobb és egybefüggő residence telek egységét, amivel az ingatlan hasznosításokban előnyös pozíciókhoz juthat.
Beépítési előnyök: az agglomerációban egyedülálló módon 4 db lakás építhető egy-egy telekre, sorház vagy két ikerház elrendezésben, ami maximalizálhatja a beépíthetőséget, és ezzel a beruházás hasznosságát is.

A vételár 25.200 Ft / nm + áfa

A VÉTELÁRAT ÁFA TERHELI!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Budajenő, Templomvölgy villapark
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 70 456 Felfedés
Árverésen szerzett lakás birtokbavétele: mit tehetünk, ha jogcím nélkül lakik valaki az ingatlanban? A végrehajtási árverésen vásárolt ingatlan kockázata, hogy abban valaki jogosulatlanul tartózkodik. Milyen lehetőségei vannak az árverési vevőnek a jogcím nélküli ingatlanhasználók kiköltöztetésére? Hogyan üríthető ki és vehető birtokba az árverésen szerzett lakás? Olvasói kérdésre hozunk választ a cikkben. Végrehajtási árverésen vásárolt lakás kockázatai Bár árverés során az ingatlan piaci értékénél lényegesen olcsóbban vásárolhatjuk meg azt, […]
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch