Görcsöny, Fagyöngy utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 851 m2
Azonosító: 33509387
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 773 Felfedés
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

Görcsöny község legújabb parcellázású részén, a csendes, kertvárosias Fagyöngy utcában, eddig nem hasznosított, összesen 851 nm nagyságú, részben közművesített, teljesen sík, per-, teher- és igénymentes, azonnal birtokba vehető, belterületi építési telek eladó.

A közművek közül a víz és csatorna telekhatáron belül, míg a villany és a gáz az utcában található.

A telek K-NY-i tájolású, szabályos téglalap alakú, és merőleges az útra. A telek szélessége, utcafrontjának és a szárainak hosszúsága, valamint a hatályos építésügyi előírások (Görcsöny Község Önkormányzati képviselőtestületének 20/2013 (XII. 30.) önkormányzati rendelete) alapján tökéletesen megfelel egy hangulatos és nagyméretű, modern családi ház felépítésére a következő paraméterek szerint: övezeti besorolás: Lf-2, oldalhatáron álló beépítési mód szerint a beépíthetőség 30 %, szintterületi mutató 30 %, míg az építmény magasság 4,5 méter kell, hogy legyen, ezen felül a zöldfelületi arán 40 %-nál nem lehet kevesebb.

A képek tanúsága szerint is a telek gondozott, a tájolása alapján ideális benapozottságú ingatlanról van szó, a teljesen sík domborzati viszonyok miatt és a fekvése alapján tökéletes lakhatást biztosít a majdan felépítendő épület lakóinak, különös tekintettel arra, hogy a telket már majdnem teljes mértékben kialakult lakókörnyezet veszi körül (lsd. utcaképek).

Iár:5,99M Ft Érdeklődni:

Tovább olvasom expand_more
Térkép Görcsöny, Fagyöngy utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 773 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch