Balatonföldvár, Városközpont Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 1100 m2
Közvetítői azonosító: COM K230331 Azonosító: 33491473
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 943 Felfedés
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Balatonföldváron központi fekvésű vendéglátóegység eladó.
A 4415 m2-es belterületi telken egy főépület és egy melléképület található. Az épületek falazata vegyes. Az ingatlan összközműves.
A főépület alapterülete 750 m2, amelyen egy 180 m2-es tetőtér található. A melléképület 96 m2. A vendéglátó terasz 100 m2-es. A telek több felé megosztható további beépítési lehetőséggel (szálláshely).
A télen-nyáron működő, bevezetett vendéglátóhely főépületének belső helyiségeiben vendégtér, konyha, mellékhelyiségek, raktárak és mosókonyha található. A terasz szintén vendégtérnek lett kialakítva mobil fedéssel. A melléképületben iroda, raktárhelyiségek, személyzeti szállás és személyzeti vizesblokk található.
Az ár tartalmazza a teljes berendezést és felszerelési tárgyakat, amelyek a működési profilhoz szükségesek. Az ingatlan cégtulajdonban van, ezért az eladási ár nettó vételár. Lehetőség van a cég megvásárlására ugyan ezen a vételáron, amely esetben nem kell az Áfát külön megfizetni.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonföldvár, Városközpont
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 854,55 ezer Ft/m²
Balatonföldvár 741,10 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 943
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch