Pázmánd, Szőlőhegy Eladó egyéb telek
Telekterület 1206 m2
Közvetítői azonosító: COM 50T035621 Azonosító: 33487598
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
Eladó egyéb telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

PANORÁMÁS zártkert HÉTVÉGI HÁZZAL PÁZMÁNDON!

Panorámás Hétvégi ház és telek!
Hallgassa a madarak csicsergését Pázmándon!

Pázmánd központjától 1 km-re, PÁZMÁND-on, a buszmegállótól 500 méterre mart aszfaltos és murvás utcában, 67 illetve 18 méter széles utcafrontú D-DK tájolású 1206 m2-es gyönyörű, szabályos téglalap formájú, teljesen SÍK, SAROK TELEK eladó. A telek besorolása zártkert, beépíthetősége 3%.

A telek a zártkerti övezet legszélén, nagyon csendes, természetközeli helyen fekszik, körbe PANORÁMÁS. Nyugati- és északi- irányból a pázmándi szőlőhegyek, illetve Pázmánd falu öleli, keleti- és déli- irányból a végeláthatatlan, a zöld különböző árnyalataiban pompázó tájon pihentetheti a tekintetünket.

A telken található két kisebb építmény, mindkettő beton sávalapra épült. A kisebb épület egy fémszerkezetes nettó 12,5 m2-es (bruttó 14 m2) tároló/garázs épület, a nagyobb épület egy hétvégi ház, mely nettó 20, 37 m2-es (bruttó 22,47 m2) könnyűszerkezetes (fa) szoba-konyha-közlekedő-mellékhelyiség és egy emeleti egy légteres szoba.
Az udvaron át jutunk a házba, az előszobába belépve jobbra mellékhelység található, tovább haladva egy közlekedőbe érünk, onnan jobbra nyílik egy kis konyha, szemben pedig egy szoba. Az egy légteres emeletre a közlekedőben található létrán lehet feljutni.
A hétvégi ház beton sávalapra épült, a falak kész elemekből, fából készültek, a nyílászárók szintén fából és a nagyobb ablakokon redőnnyel ellátottak.

A telken található egy ÁSOTT KÚT, innen a víz be van vezetve a házba, emellett zárt, tartályos emésztő is kiépítésre került. A telekre és a hétvégi házba FÖLDKÁBEL-en keresztül került bevezetésre a VILLANY.

A hétvégi ház állapota átlagos, kreatív, ügyeskezű ezermester használatra alkalmassá teheti.

A telek jelen állapotában rendezett, termő gyümölcsfákkal és különleges növényekkel rendelkezik.

A telek adottságai kivételesek, hiszen könnyen megközelíthető a mart aszfalttal rendelkező úton a pázmándi főút, az M7-es autópálya mindössze 1,2 km-re van, a Velencei-tó is nagyon közel van, mindössze néhány perc az út, a távolság 5 km.

Egy igazi ritkaság!
Hívjon! Nézzük meg együtt, amíg megvan!

telek, nyaraló, hétvégi ház, kert, kút

Tovább olvasom expand_more A(z) Otthon Centrum Székesfehérvár weboldala open_in_new
Térkép Pázmánd, Szőlőhegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch