Pápa, Cséve köz 3A Eladó ikerház
Alapterület 80 m2
Telekterület 250 m2
Szobák 2 + 2 fél
Azonosító: 33475733
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 886
Eladó ikerház
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort összkomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc egy helyiségben
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort összkomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és wc egy helyiségben
Kilátás kertre néz
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Fenntarthatóság
Energetika költség ikon Energiatakarékos
Átlag gázfogyasztás info 60 m3/hó
Átlag áramfogyasztás info 200 kWh/hó
Rezsiköltség 20 000 Ft/hó
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, hűtő-fűtő klíma
Napelem nincs
Szigetelés van - 10 cm
Energiatanúsítvány DD
Átlag gázfogyasztás info 60 m3/hó
Átlag áramfogyasztás info 200 kWh/hó
Rezsiköltség 20 000 Ft/hó
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán, hűtő-fűtő klíma
Napelem nincs
Szigetelés van - 10 cm
Energiatanúsítvány DD
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Az ingatlan Pápa város szélén egy csendes zsákutcában található. A városközpont 2km-re, 6 percnyi autóútra, vagy 8 percnyi kerékpárútra található. A kis utcában családok élnek, nyugodt, baráti környék, remek szomszédokkal. Az ingatlan elhelyezkedése okán nem csak Pápán dolgozóknak, hanem a hamarosan elkészülő gyorsforgalmi út könnyű megközelíthetősége okán távolabb élők számára is remek lehetőséget biztosít, mivel a fent említett útszakasz elkészülte után a Győr szélén található M1 autópálya is mindössze 20 percnyi autóútra lesz.

Az épület 2007-ben épült. Falazata 30cm-es porotherm tégla, valamint 10cm-es szigetelő réteg rajta, a szigetelése kifejezetten jó. A ház energiatanúsítványa a vásárláskor DD-s volt a régebbi kazán miatt, ez a csere után CC-sre változott volna, ha megcsináltatjuk az új tanúsítványt. A földszinten található a bejárat az előtérrel, onnan nyílik jobbra egy nagyobb fürdőszoba, illetve a nappali, valamint a konyha, mely együttesen tágas teret nyújt mind a család, mint a baráti, rokoni társaságok számára. Az emeleten található a három szoba, valamint egy fürdőszoba, így a hálótér megfelelően elkülönül a társasági tértől, ez által akár a korai gyerekfektetés után sem zavaró az esti tevékenykedés az alvók számára.

2021-ben vásároltuk meg, majd teljes felújításon ment át az ingatlan, ami során a következő munkálatok történtek meg:
-Emeleti fürdőszoba új burkolatot és szanitereket, szekrényt kapott.
-Földszinti fürdőszoba új burkolatot, szanitereket, zuhanyzót, vízcsövezést, nagy beépített tárolókapacitással bíró szekrényeket kapott.
-Teljesen új, egyedi konyha (Perla bútor( épült 2,5mx1m kamraszekrénnyel, tompított fiókokkal, magasított, nagy tárolókapacitású konyhaszekrényekkel, beépített főzőlappal, sütővel és mosogatógéppel, kihúzható, helytakarékos páraelszívóval, sarokelemmel.
-Több részen új villamos vezetékekkel, USB foglalatos konnektorokkal
-Speciális kopásállóságú festékkel kezelt, egyedi fényezésű lépcsővel
-Teljesen új, víztárolós, energiahatékony gázkazánnal, amiről a fűtés és a melegvízellátás is biztosított
-3 db új , energiatakarékos, H tarifának is megfelelő, 4 feletti SCOP értékkel bíró, hűtő-fűtő légkondícionálóval
-Több világítótest és a klímák is vezérelhetők mobiltelefonról, alkalmazással
-A teljes szennyvízrendszert leválasztottuk az ikerházról, és közvetlen rákötést kérvényeztünk, ami megtörtént, a kiépítés is megvalósult, és ennek vaskos díját is befizettük a vízmű felé, így nem függ az ingatlan szennyvízrendszere a szomszéd rendszerétől, hanem elkülönültté vált
-Az aknától két kerti csap is kiépítésre került elül és hátul egyaránt, mely külön órával is bír, egyedileg le is zárható

Az ingatlan felújítása 2022 nyarán készült el, így a legtöbb elektromos berendezés még jótállással bír. Hosszú távra készítettük, de más városban lett új munkahely, így sajnos meg kell válnunk az álmaink otthonától, de reméljük, hogy más számára sok örömet fog tudni okozni. Június 30-tól március végéig a teljes gázfelhasználásunk 600m3 volt a fűtéssel és használati melegvízzel együtt, így roppant energiatakarékos otthonról van szó. Bár a klímákkal nem fűtöttünk, de arra is alkalmasak lennének, a napelemigényünket beadtuk október vége előtt, így elvileg még onnantól számítva 15 hónapon belül jogosult az ingatlan a szaldós elszámolás szerinti napelem telepítésére, de a kivitelezést mi személy szerint nem kértük, mert a mostani árak mellett nem gazdaságos a kiépítése, ugyanakkor erre van lehetőség a jövőben, így a fűtés még kedvezőbbé tehető, ha esetlegesen a gázárak olyan szinten ugranak felfelé.

Számunkra az ideális vevő csak július után kíván beköltözni, mivel az óvodai időszak után tervezünk mi is költözni a városból (addig ingázok), de amennyiben sürgős a vásárlás, úgy meg tudjuk oldani a gyors kiköltözést is.

Amennyiben telefonon keresnek, és nem vagyok elérhető, igyekszem visszahívni. Kereshetnek emailben is, ezen keresztül több képet is tudok küldeni a házról. Köszönöm, hogy elolvasta hírdetésünket.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pápa, Cséve köz 3A
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 556,25 ezer Ft/m²
Pápa 395,76 ezer Ft/m²
Veszprém megye 565,22 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 80-119 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 886
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch